• ToU

    Kostnader för möhippa?

    Hej!

    Har precis fått veta att en kompis möhippa som går av stapeln nu i maj kommer att kosta 950 kr! :-O För mig är det mycket pengar, student som jag är. Det vore väl än sak om det bara vore att betala den summan, men nu är ju möhippan i en helt annan stad ca 4 h med tåg härifrån. Jag har räknat ut att med boende, tåg och själva möhippan så får jag punga ut med nästan 2500kr! Är inte det lite mycket att lägga på en möhippa? De hade dessutom tidigare sagt att jag inte behövde oroa mig om priset, det inte skulle bli så farligt, eftersom vi skulle bli tolv stycken. (de vet att jag är student)

    Börjar bli lite nervös över hur allt ska gå ihop eftersom vi också ska köpa present, plus resa och boende vid bröllopet också...

    Nu till min egentliga fråga, hur mycket pengar tycker ni är okej att lägga på en möhippa?

  • Svar på tråden Kostnader för möhippa?
  • ToU

    Ja, det var vad jag hade räknat med, men så blev det ju inte riktigt... tyvärr...

  • ToU

    det undrar jag faktiskt också!? Jag har mailat och frågat för schemat jag fick tyckte jag inte innehöll så mycket... jag förstår faktiskt inte vad som kostar så mycket... ska bli intressant och se vad de svarar.

  • ToU

    Har inte fått svar än, men vet att den enda aktivitet vi ska göra kostar ca 180 per skalle och då är brudens "räkning" inräknad. Jag tror vi ska stå för åtminstone drycken själva, har fått de vibbarna iaf.

    eleja
    jag tyckte också att man kanske kunde få sova hos nån av de andra, men, ja, det var inga glada miner direkt... så nu blev det inte så iaf.

    Pumpkin
    Vi är 11 som ska betala, inte 12, det blev lite galet skrivet. 876 kr låter bättre än 950, men det är ju inte 876kr vi ska betala utan 950kr. Annars, fin uträkning

  • ToU

    Kollade precis mailen, hade fått svar, all mat och dryck ingår! Känns bättre nu, behöver jag iaf inte lägga till för det.

  • ToU

    Tooticki
    nä, det gjorde de inte, inte ens hälften.

  • ToU

    Tooticki
    nä, jag har inte frågat men det kan man räkna ut på ett ungefär, eftersom de inte hade någon aktivitet för mig utan endast middag.

Svar på tråden Kostnader för möhippa?