• Miss Blue

    Kostnader för möhippa?

    När vi fixade med svägerskans möhippa för några år sen så landade det på nästan 800kr/person. Men då var det en total kostnad, då ingick massor och det var väl värda pengar - vi hade jättekul!
    Vi åkte runt med en minibuss så bensin var inräknat, vi käkade frukost allihopa, bruden fick spabehandlingar och vi bubblade i jacuzzi och drack mousserande, lunch, gokart, middag på kvällen mm. Vårt mål var att bruden inte skulle betala ett öre hela dagen/kvällen och så blev det. Hon skulle inte behöva bry sig om att ha med sig pengar utan bara njuta!

    Hon fick dock tjäna ihop lite drinkpengar själv (fick göra egna smycken utav diverse skrot - muttrar, skruvar mm och sälja till folk under dagen). Få se vi var ca 8 pers i slutänden (en tjej bangade ur i sista minuten).

    Men det är svårt när man har olika inkomst, man får diskutera fram en rimlig summa som de flesta har råd med. Och det är klart ska det vara boende oxå så drar det iväg....men som någon frågade tidigare - kan du inte bo hos någon utav de andra tjejerna???
    Hoppas det blir hippa av - för det kan bli himla skoj!!

  • Miss Blue

    sorry såg nu att du redan frågat om boende...
    Men finns det inget vandrarhem eller nåt billig B&B? Då kanske det inte blir så dyrt som hotell...
    Lycka till!

Svar på tråden Kostnader för möhippa?