Hur mycket mat+dricka för 40 pers?
Gör så här istället:
Hur mycket får det kosta per person?
Du kanske har råd att bjuda på inkokt lax (enkelt att göra i förväg) istället för kassler (som är bland det värsta jag vet ).
Om du har buffé till 40 pers så kan man tänka sig:
ca 4 kg lax
ca 4 kg fläskfilé (Gör dubbelmarinerad och servera kall)
ca 4 kg kycklingfilé (också kall och marinerad)
Kolla kilopriset på dessa så har du det priset klart, tillkommer oljor och kryddor till marinad.
Till det kan du ha:
Pastasallad
potatissallad
quinoasallad (inte nödvändigt, det räcker med potatis o pastasallad)
grönsallad
tomater
paprika (lägg upp grönsakerna på var sitt fat så ser det mycket mer ut + att det sparar jobb)
bröd
Två olika såser, en som passar laxen och en som passar fläskfilé och kyckling.