• furillen

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    ja, det är härligt att längta när det är för kortare stunder.. men inte just nu. vi reser båda i jobbet, både han och jag jobbar som frilansare inom film och TV. just nu är han på fårö med en långfilm, han började jobba 6 dagar efter bröllopet (precis månadsskiftet) och nu på tisdag har han en dag ledigt så jag åker dit imorgon kväll. sen kommer han hem 1a september. längtar så! och då blir det smekmånad!
    är lite överkänslig mot allt vara ifrån varandra just nu då jag själv bara haft jobb på annan ort under 1 ½ års tid. vill bara vara hemma tillsammans och njuta av att vara nygift!

  • furillen

    Pumpkin, jo det är faktiskt superkonstigt! det hade man ju själv aldrig gjort! men jag förstår vad du menar med att man inte heller direkt vill "ta upp det". och jag menar att du stör dig på det (vilket är helt normalt!) betyder ju inte att du mindre uppskattar de gåvor och kort ni faktiskt fick eller att du på något sätt tycker dagen var misslyckad. du har helt rätt till dina känslor!

  • furillen

    åh så made of honour är bra? då måste man nog se den!

  • furillen

    Snitte, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!! åh vad härligt!

  • furillen

    Hedebris, oj wow vilken brorsa! vilken helg!! planerad i minsta detaljt! allting lät ju helt grymt. oj vad synd bara att du blev dålig!

  • furillen

    nu är jag tillbaka från att ha hälsat på min man på gotland!! det var så härligt att ses men oj, vad dagen försvann förbi fort. nu längtar jag bara till han kommer hem igen!

    håller på att krångla med a-kassan. så tröttsamt! känns som att den typen av organisationer aldrig fungerar när man behöver dem

  • furillen

    åh vad roligt att läsa om din dag!! det låter verkligen helt superlyckat och fint! GRATTIS!!!!!!!
    nu är du också en fru

  • furillen

    ska försöka hitta på fem som inte redan är sagda då...
    biljetter / bokningar, kamera, bok, bröllopsresa: defenitivt fina underkläder (fast det kanske är kläder..) och plånbok

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.