• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag kollade också en lokalprognos, på yr.no där minsta lilla by finns med och de sa hela tiden regn, men lördagen kom och gick utan regn. Tre dagar innan haglade det, då var jag lite nervös.

  • Nienna

    Vad kul Pumpkin, var ska du gå på kurs?

  • Nienna

    Där har jag varit en gång. Liten, men mysig butik.

    Ja, det är som sagt bara att hojta om du undrar över något. Längtar tills jag kan sätta igång med bröllopsbilderna, just nu jobbar jag så mycket och har så mycket annat på gång, så jag har ingen ork, men så snart det lugnat ner sig ska här scrappas!

  • Nienna

    Hedebris - Ja, jag kikade på tre olika vädersidor och hoppades på den som lovade bäst.

    Hursomhelst är jag säker på att ni får en underbar dag, oavsett väder!

  • Nienna

    Blev så glad idag, fick ett kort i brevlådan och blev så nyfiken vem det var ifrån, kände inte igen handstilen. Det var iaf från en fd. arbetskamrat som jag jobbade med i Östersund för över ett år sedan. Hon skrev att hon sett oss i tidningen och gratulerade, samt att hon hoppades att vi har det bra och trivs här i Laxviken.

  • Nienna

    Ja, det var en riktigt glad överraskning!

  • Nienna

    Sista jobbdagen denna vecka... I morgon ska vi ha grillfest med kompisar, vi blir 8 vuxna och 9 barn, ska bli så roligt! Vi fick ju en del vin över från bröllopet, så det ska vi bjuda på samt älgkött. En familj tar med sig potatis, en annan sallad och en tredje korv och sås. Barnen längtar så, de har pratat om detta hela veckan och räknat ner dagarna.

    Nä, nu måste vi åka så vi inte blir sena!

    Ha en bra dag brudar!

  • Nienna

    Englali - Tur att ni har hjälp i alla fall! Hoppas det flyter på och att ni får sova tillräckligt i natt! Osis med klänningen också, men det hann ju fixas i alla fall. Själv satt jag ju och sprättade och sydde i min klänning själv några kvällar innan bröllopet, vet inte vad jag skulle gjort om nåt blivit fel då!

    Ha nu en underbar dag i morgon och njut av varje ögonblick, jag är säker på att allt kommer flyta på bra!

    Skickar lycka till också till KKC!

    Ser fram emot era berättelser och bilder!

  • Nienna

    Pumpkin - Ser inte allt för lovande ut här inför morgondagens grillfest, men man vet ju aldrig.

    Jag är så glad att vi gifte oss den dag vi gjorde, har suttit och tänkt tillbaka och det är faktiskt den enda lördagen som det varit helt perfekt väder här! Annars har det antingen varit för kallt eller för varmt, men den 19:e sken solen, det fläktade lagom och inte en droppe regn trots att de lovat det hela veckan!

  • Nienna

    Mmm, man kan säga "Vi hade i alla fall tur med vädret!"

    Nä, skämt å sido så instämmer jag med dig, det var den bästa dagen i mitt liv, jag hade såååå kul och jag ville aldrig att den skulle ta slut!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.