• Pumpkin

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hedebris skrev 2008-08-13 14:33:25 följande:
    shit vad lång tid det tar för era fotografer. det tog 2 dagar innan vi fick ut dem på nätet och vi ska få dem inom en vecka.
    Vi fick bilderna några dagar efter bröllopet på CD, men sen har vi själva dragit ut på tiden innan vi har beställt papperskopiorna Beställde papperskopiorna i förra veckan och hon sa att de skulle komma den här veckan.
  • Pumpkin

    Hedebris: Har ingen aning! Men spännande är det

    furillen: Så sött av dem

    Anja: Kul att ni är så nöjda! Och ja, jag vet hur svårt det är att välja bland alla bilder Just tackkortet var ganska enkelt i alla fall

    Pärlan: Härligt! Skönt när det händer nånting!

  • Pumpkin
    Nienna: Kan du tipsa om nånting som är bra att ha när man scrappar? Håller på att skriva en önskelista (mamma ville ha en) till min födelsedag och tänkte passa på att önska mig lite såna grejer Har skrivit upp en Cuttlebug + dies än så länge.
  • Pumpkin

    Nienna: Thank you very much Dekorationer och sånt tror jag att jag vill köpa själv, men annars var det toppentips ju! Och jo, jag har läst att Cuttlebug tar de flesta dies, det var därför jag tänkte att den nog var bäst att satsa på

  • Pumpkin

    Känner precis likadant! Och sen nästa sekund är jag bara såå nöjd över hur dagen blev och att det nu ligger bakom oss


    Englali skrev 2008-08-14 22:11:55 följande:
    Härligt! Jag som trodde jag var ensam om dessa kluvna känslor... jag blir nästan, men bara nästan, lite deprimerad emellanåt när jag tänker på att en av de största dagarna i mitt liva har passerat (och JA, jag blir lätt lite "dramaqueen" haha )
  • Pumpkin

    Godmorgon tjejer!

    Idag är min SISTA dag på jobbet!!!

  • Pumpkin
    Hedebris: Björns brorsa måste ha skitroligt

    Anja: Ja, det är verkligen underbart och sååå skönt! Är ledig en vecka, sen är det skola en vecka och den 3 september åker vi Har just kollat upp hur vi ska ta oss till Arlanda och svaret blev att vi lämnar Södertälje 07.03 med tåg och sen går flyget 09.45!
  • Pumpkin

    Vi landar vid 16.00 lokal tid så vi får en eftermiddag/kväll i alla fall

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.