• Hedebris

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    jag har iof kollat vädret på MALMÖ. och inte en allmänprognos för hela skåne... men visst.. de kan ha fel

  • Hedebris

    enligt tv4 vädret ska det vara bra väder på fredag.. får lita på sverige...

    norge och danmark säger regn

  • Hedebris

    :) tack! björn är på en andra svensexa idag. hoppas dock han kommer hem snart.

  • Hedebris

    jag är så jävla arg på björns bror just nu...

    eftersom det sket sig med förra svensexan ville han hålla en svensexa för björn idag istället. vi har en miljon saker att fixa. men jag tyckte det var en rolig idé. de skulle vara ute på förmiddagen innan vi skulle till kyrkan... sen ändrades det... både innan och efter. så då skulle de vara ute till 19 senast 21. de är inte hemma än...

    fattar inte hur vi ska hinna allt. och nu mår jag dåligt utöver det.

    jaja.. lägger mig nu *arg som ett bi*

    kram

  • Hedebris

    tja! hinner inte skriva...

    men jag blev gift tillslut... det var ju nära att det inte blev så..

    berättar mer imorgon när jag har mer tid

  • Hedebris

    ha ha! har precis vaknat! så jag har inte hunnit skriva än.

    julia har öppnat ca 40 presenter idag... så hon har haft att göra (jag med) :) skriver berättelsen i eftermiddag.

    men kan ge ett smakprov... vi lämnade frisören (i en annan stad 1h och 15 min innan vigseln. klänningen hemma... skulle åka häst och vagn till kyrkan vilken skulle ta 40 min enligt dem.......

  • Hedebris

    Vigselberättelse.

    Kvällen innan bröllopet var jag och Björn och övade på vår första dans och fixade med bordsplaceringarna. Vi höll på till klockan var 22.30 sen skulle han köra mig hem till tärnan. Vi kom hem till henne vid elvatiden och hon gav en bröllopsgåva till oss. En helt underbar tavla som är ett porträtt av oss som hon själv har målat. Efter en massa snack i hennes kök skulle Björn åka hem till barnen och barnvakten. Det sista jag sa: ?Glöm nu inte att sätta påsen i hallen, älskar dig.?. Påsen fanns i bilen och innehöll mina skor, underkläder och strumpbyxor som jag skulle ha på mig på bröllopet. Efter vars en dusch och massa tjejsnack lägger vi oss. Efter 2-3 timmar ringer Björn och berättar att all mjölk till Noah(bebisen) är slut och han slutar inte skrika. Jag säger åt honom att göra gröt till honom. Lägger på och somnar efter ett bra tag. Man kan inte låta bli att oroa sig.

    7.30 ringde väckarklockan, vi går upp båda två och gör frukost. Jag har ont i magen, skitnervös och kissar minst 4 ggr. Sen kom min far kl 8.30 efter att ha kört och letat en bra stund trots GPS. Min mor hade gett honom fel adress trots att jag sagt adressen flera gånger. Vi kom i bra tid till frisören. 20 min innan utsatt tid. Jag passade på att gå in och köpa en banan. Hon började med håret och vi planerade att sminkösen skulle börja kl 10. Men allt blev försenat. Jag kom inte därifrån förrän 11.45, vilket var jättesent eftersom frisören var i Burlöv och jag skulle hem om till lägenheten i Malmö och byta om.

    När jag kom hem 12.10 så sprang jag in i lägenheten. VAR ÄR PÅSEN?????!!!!!!!!! Jag sprang runt och skrek, svor och grät. 12.15 såg jag att hästen och vagnen rullade fram. Ringde till björn (eftersom påsen är i bilen och bara han har nyckeln till garaget). Han svarade inte. Ringde till Marskalken, Björns bror. Ingen svarade. Ringde björns bestman, ingen svarade.

    HELVETE!!!!!

    Sen ringde Björns bestman upp 12.20 (vigseln börjar 13.00) och undrar vad som står på. Jag berättar allt och han säger bara : ?ta det lugnt, jag ringer om en stund snäckan?22.

    TA DET LUGNT???? Det skulle ju ta 40 minuter ner till kyrkan med vagnen! Sen ringde Björn upp och sa åt mig att han skulle fixa det. Jag skulle bara springa ner till garaget. Jag sa till mina tärnor att hoppa i sina klänningar och rusa ner. Vi sprang ner till garaget med
    klänningen över ena axeln och underkjolen över andra. Björn hade fixat så en rörläggare kunde öppna upp. Vi la ut en av dotterns rosa filtar på betonggolvet öppnade upp bilen (vilken också krånglade) och fick ut mina saker. Jag slängde av mig mina joggingkläder och av med underkläderna. Stod och visade min nakna rumpa för en stackars tant! På med skorna, strumpbyxorna, trosorna och BH:n. Då kom en stackars kille. Nöden har ingen lag. På med klänningen och underkjolen, slängde in resten i bilen och rusade upp. Hoppade upp i vagnen. Pappa hade redan druckit halva sin plunta med whiskey för att lugna ner nerverna. Vi åker i en väldig fart genom hela Malmö.

    När klockan var 12.58 hade Björns bestman börjat titta oroligt på klockan? Och gästerna var lite oroliga med med tanke på att alla i brudföljet snackade i telefon. I vagnen upptäckte jag att alla mina smycken och strumpbandet var kvar i lägenheten. Utan att blinka frågade båda mina tärnor vilka av deras smycken jag ville låna. Underbara tjejer det!!

    Sen gav jag min andra guldring till tärnan för att allt annat hade skitit sig. Lika bra att hon har den ifall att Björn glömt vigselringen. 12.59.40 kom vagnen framför kyrkan och folket andades ut.

    Gästerna satte sig ner, jag gick min bukett och vi ställde oss tillrätta för att gå in.

    fortsättning följer........

  • Hedebris

    tack ;) jag försökte koppla av :)

    gillar speciellt 0371, tycker att den är underbar!

  • Hedebris

    vi körde ett underbart medley med 20 låtar :)

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.