• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja: Jag dricker ju sååå sällan drinkar. Dom bröllop vi varit på och som vänner har haft... där har spriten blivit kvar och resten gått åt

    Anledningen till att vi inte har det är först och främst att vi har några gäster som inte riktigt klarar av att dricka sprit. Öl etc. går utmärkt men så fort spriten kommer in i bilden så slår det slint och just detta vill vi verkligen till varje pris undvika på våran dag, så såhär får det bli. Trist men sant!

  • Englali

    Anja: Vi kommer också ha bartender men men, nu har vi bestämt oss för detta och känner vi våra gäster rätt (vi har ju varit på bröllop med många av dom innan) så går det inte åt så mkt sprit så nu skippar vi det och det känns bäst så!

    Ang. passet och den biten så har jag ingen aning. Ring till skattemyndigheten i morgon och fråga och likaså ring polisen och fråga, där får du nog bäst svar. Vad har du bokat resan i för namn?? Det är ju ganska avgörande.

    Nu ska vi på middag till våra vänner (brudtärnan o bestman), skönt o slippa tänka på mat i allt flyttande!
    Hej så länge!

  • Englali

    God kväll!!

    Myran: Låter som en mysig möhippa tycker jag!

    Anja: Det där med namnet är jag lite osäker på. Har för mig att jag läst ngn stans att så länge man inte fått papper på att det gått igenom så heter man sitt gamla. För vigselförättaren skickar ju in dom papprena efter vigseln tror jag och sen är det en liten tid av "myndighetsbehandling" av dom... men jag är osäker faktiskt. Inte ngn av dom som redan är fruar som vet?

    Nu har vi varit o ätit goood mat o planerat bröllop!

  • Englali

    Verkar bara som att det är jag här... dags för sängen iaf, ännu mera packning o flytt väntar i morgon... puh!! Men snart är det över o nu planerar vi att bo där läääänge

    (Vad ljuvligt det är med semester, inga tider att passa knappt... bara mjuta )
    Natti natti på er tjejer!

  • Englali

    God morgon!

    Nu blir jag lite nojjig när jag ser vad ni diskuterar. Måste man skicka in några mer papper än dom som man ger till prästen och som han lämnar in, dvs. hindersprövingen man får tillbaka?? Är det några andra papper för tex. efternamnsändringen eller så?? Hjälp mig nu

  • Englali

    Men bra, jag har skickat in två papper vet jag... den blanketten fick man ju samtidigt som jag fick den om hindersprövning. Så skickade jag in dom båda och sedan fick jag tillbaka att det var "ok" att vi gifter oss och den gav jag till prästen. Då borde väl allt vara i sin ordning va?

    Åh!! Här har vi värsta sommarvädret idag, helt underbart varmt!! Vi packar o flyttar men havet hade lockat så mkt mer. Sitter o tittar ut över havet o det glittrar sådär underbart så man bara vill ta båten o sticka ut... men jag får försöka hålla mig

  • Englali

    Pumpkin: Perfekt!! Vigselintyget har han redan fått.

    Nej nu blir det frukost här, superhungrig!

  • Englali

    Pumpkin: Jag har ju semester... då är frukost helt ok så dags

    Anja: Skönt att det verkar ordna sig!

    Hedebris: Låter ju som dom tar hand om det mesta.

    Idag har jag fått bekräftat på att vi åker båt till festlokalen! Min morbror kommer köra oss och göra iordning en av sina gamla fina segelbåtar o löva den och göra i ordning! Toppen! Festlokalen ligger ju precis vid havet med egen brygga!

  • Englali

    Ja vi hoppar bara på att vädret håller... och min frisyr Annars blir det bil om det blir för kasst väder eller för mkt blåst!

  • Englali

    Anja: Japp... det blir ngt i den stilen, bilden jag visade i mitt galleri du vet. Den enkla med flätor "runt knuten"
    Ngt som liknar det och sen får hon fria händer har jag sagt... så vågad är jag

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.