• J D

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Hej hej, jag blev friad till i fredags så jag ansluter mig gärna till er skara :). Vi gifter oss i Gbg sensommaren nästa år!

    Ngn som har bra tips på fina festlokaler där man får ta med egen mat och dryck? Vi har funderat på Stora Holms Säteri men skulle vilja ha fler förslag att undersöka.

  • J D

    Tack för tipsen! Som jag förstår det så fungerar inte kronhusbodarna för sommarbröllop. Hittar inga uppgifter om botaniska men får väl ringa och kolla, ngn annan som vet?

    Vill helst ha ljus och luftig lokal så la cuvée och berg 211 fungerar nog tyvärr inte även om de verkar mysiga :).

    Någon som har annat tips till kräsna jag?


    Tx2 skrev 2008-08-11 10:10:11 följande:
    Välkommen hit JD!Har inte koll på hur lokalerna ser ut. Men det finns La cuvée, berg211, trädgårdsföreningen har lokaler, botaniska tror jag, kronhusbodarna. Alla dem tror jag att man kan ta med mat o dryck själv.
  • J D

    Mm, det är det jag misstänker också. Tack för tipsen hursomhelst, måste verkligen börja titta på alla alternativ snart så vi kan bestämma datum.


    Tx2 skrev 2008-08-11 16:22:10 följande:
    Stora holm är nog det finaste i göteborg som jag kan komma på där man kan ta med sig mat o dryck, men dem kan ta betalt därefter oxå. Dem flesta ställena verkar ha egen mat o dryck.Botaniska verkade inte ha möjligheten att ta med mat när jag kolla de på deras hemsida. Annars finns det hembygdsgårdar men dem platsar nog inte som fina lokaler.Skickar lite länkar som jag har använt mig utav när jag tidigare letade lokal i gbg.www.karaokefixarna.se/festlokaler.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-1/m2868279.html Lycka till med letandet
  • J D

    Tack för gratualtuinerna! Känns helt fantastiskt :).

  • J D

    Haha, inte många rätt i den stavningen, men ni förstår förhoppningsvis ;).

  • J D

    Ni som antagligen har mer erfarenhet av Gbg än jag (jag har bott i Gbg i 4 år men mestadels spenderar dem på biblioteket på Handels... ;)), vet ni ngt om hur det ser ut runtomkring Hindås Station?

  • J D
    Danielaa skrev 2008-10-15 11:42:57 följande:
    Hallå tjejer!Linn: Aaah va härligt! Vill oxå ha min klänning NU!Angelica: Inge kul me sjuka barn nä... Caspher e mycke piggare idag, skönt! Men blir inge mer dagis denna veckan iaf, som du säger lika bra å stanna hemma tills han e helt 100 igen! Ändrat datum IGEN, nä jag skojjar inte! Men bara en veckas försjutning denna gången, nu blir de den 8/8 istället, av den sjuka (?) anledningen att vår fotograf inte kunde den 15/8! Å vi vill verkligen ha honom... så då fick de ändras igen! Anledningen till att vi ändrat datum e egentligen av samma anledning som jag inte varit här på ett tag... Har vart lite styr här hemma under en kortare period... vill inte ta de här men vi kan gärna ta de när vi ses nästa gång istället, känns lite bättre så tycker jag! Så uppdaterad lista igen nu då... Maj:Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby9: baver, skt birgittas kapell + bryggan under bron16: SweetSun, Bohus fästning + finnbastunArtist, Villa HerneLinn74, Aspenäs Herrgård23: SkilleCarolin1979skruttgummaJuni:MD2009Augusti:8: Danielaa, Lindome kyrka + Älvsåkersgården22: Vendel o Angelica, Utby K:a, LaCuveé
    Attans, ni måste ha tagit datumet med Peter precis innan oss! Letar vidare efter fotograf vi...
  • J D
    Maj:
    Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby
    9: baver, skt birgittas kapell + bryggan under bron
    16: SweetSun, Bohus fästning + finnbastun
    Artist, Villa Herne
    Linn74, Aspenäs Herrgård
    23: Skille
    Carolin1979
    skruttgumma

    Juni:
    MD2009

    Augusti:
    8: Danielaa, Lindome kyrka + Älvsåkersgården
    8: J D och D J, Göteborg, exakt plats och kyrka än så länge hemligt
    22: Vendel o Angelica, Utby K:a, LaCuveé
  • J D
    Danielaa skrev 2008-10-15 13:21:04 följande:
    JD: Jasså va de ni? Peter skrev de i mailet där han bekräftade nya bokningen att de va i sista sekund för han hade precis fått en till förfrågan på samma datum! Så vi hade ju iaf tur då, men attans otur för er...!Fattar jag fel i listan eller e de två bröllop på samma plats på samma datum som vi har nu...? J D och D J...? :-s
    Ja, det var ju himla på snäppet, dumt av oss att inte boka tidigare men vi har haft så mkt. Jaja, det löser sig väl. Kul för er iaf .

    Två bröllop? Nä, men han som jag gifter mig med kommer förhoppningsvis också på bröllopet (dvs. D J).
  • J D
    Danielaa skrev 2008-10-15 14:53:17 följande:
    J D: Hahah... Trodde de va nån som hade signaturen tvärtom mot din här på BT!
    Ja, och det är det ju- min fästman! Haha
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2