• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Sambon har valt (förutom det vita) svart och ljusgrönt. Och vi gifter oss oxå på våren. Så inbjudningskorten blir svarta med lite grönt. Han vill ha svart froccoat med vit el grönt inslag. Förhoppningvis går tärnorna med på att ha svarta klänningar.

  • Tx2

    Skille: pratade du inte om blått innan?

    Våra färger återfinns i kläder o pappersgrejer. Men inget vi kommer att följa nitiskt. Just nu verkar bilen vara ljusgul. O, no kommer se förjäkligt ut till vårt färgkoordinerade bröllop ..

  • Tx2

    Jag skall nog inte ta tag i det förrens om två månader, frågade en som jobbar med det om när man behövde boka upp det. Och hon tyckte tidigast sex månader innan, då det kan hända saker i hennes liv som påverkar.
    Har inte bestämt mig om jag skall ta det nära där jag bor, el i staden där vi gifter oss el om jag skall ta hem en make-up artist som även kan göra håret, beror nog lite på priset.
    Många sminköser kan ta sig till frisören. Kan tänka mig att det är bra att synka dem så att man inte behöver lägga tid på att åka så mycket el att man kan bli sminkad under tiden man sitter med rullar i håret.

  • Tx2

    Tack själva för "höstmyset" igår. Glöm inte att ta med slöjan imorgon, Skille. Jag provar gärna. Kanske snart dax för mig att ta tag i min utstyrsel. Har jag tur så blir det en kort sväng till usa med jobbet i höst. Hoppas att jag kan gå in på victoria´s secret o hitta bra underkläder i alla fall.

    Jag har börjat skissa på texten i inbjudningskorten, men är inte klar än. Kommer ha en del informationstext med hur man hittar, tips på övernattning, tal, allergier o presenter.

  • Tx2

    Satsa på grundfärgen vit. Blommor som matchar ert färgval. Kanske löpare, servetter, ev festprogram o placeringskort i dem färgerna oxå. Allt behöver inte vara i rosa o champagne. Vi kommer nog ha vit som bas o program i svart o lite detaljer (kan vara alt från ljus till blomster) i svart o grönt.

  • Tx2

    Jajust det, fotografen har vi prel bokat oxå.

    Angelica: Hoppas att halsonda är något som snabbt går över. Vill inte missa kladdkakan imorgon

  • Tx2

    Dagens i-landsproblem: nu har jag fått olika förslag på hur man kan skriva våra namn lite snyggt. Så nu blev jag sugen på "monogram" på framsidan av pappersgrejern igen. Trodde att jag hade bestänt mig. Får ta en funderare, igen.

  • Tx2

    I-lands problemt kanske löst. T röstade fortfarande på ursprungsvarianten. Inget lull-lull här inte.

  • Tx2

    Förresten skall bli väldigt kul att få se en del gamla och en del nya ansikten ikväll!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2