• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Härligt, tänkte göra ett nytt försök nästa vecka. Måste kolla kvällsschemat först innan jag kan bestämma något. Någon annan än jag som vill prova klänningar?

  • Tx2

    Eftersom det var rea-tider så var det utplockat. Och det är en liten butik så finns det inte så mycket att välja mellan. Fanns några i 40 som jag funderade på prova men det kändes bara onödigt när det blir en massa tyg överalt. Jag vill ha en klänning som inte visar upp kroppsdelen jag är minst nöjd med. Hittade en ok modell men den hade för lite bling Men nu så kan jag inte hitta bild på den

  • Tx2

    Halloj,
    har vi bestämt vilken dag det blir hos Skille? Så att ja inte dubbelbokar mig.

    MD2009: Verkar som det blir en sväng till staterna v 42 för mig. Skall bara fixa biljett o kolla om jag kan stanna någon extra dag för att springa i butik.

  • Tx2

    Hur väljer man vf? Just nu har jag frågat tre olika (en kostar 700) och dem andra två verkar virriga. El avvakta tills vi får en tilldelad från kungälv?

  • Tx2

    Jo, andra kommuner. I göteborg har dem att det kostar 500 kronor om cermonin inte är i rådhuset. Plus reseersättning, dem andra är från hemkommunen.

  • Tx2

    Det är där jag har hittat dem två virriga, i alla fall i mailen jag fått när jag frågat.

  • Tx2

    Gillar inte heller att ringa, försöker få T att göra det men vissa uppgiftr har jag sagt att jag skall lösa.

    Nu har han prel.bokat en duo för kvällen så nu måste jag komma på och ge honom en ny uppgift. Några förslag?

  • Tx2

    Han vill ha frockcoat efter att ha kollat på en massa bilder som jag visat och han har nog bestämt sig lite halvt för färger (dem han valde för inbjudan). Maten håller jag o kollar upp då det är mina kontakter. Det ena bilalternativet har han oxå redan kollat upp, jag skall få tummen ur o kolla upp det andra bilalternativet. Stylingen av mig får jag kolla upp själv. Vf, håller jag på med. Nä, finns inget att ta tag i mera just nu (förutom alla uppgifterna jag redan har påbörjat men som inte är avslutade). Printade ut planeringslistan och hitta en uppgift han kan få ta tag i, prel.boka stället vi tänkte övernatta på och ev våra gäster.

  • Tx2

    Sweetsun: är det hon vars initialer är IR? Det trista med kungälv verkar vara att man inte får välja utan man bara blir tilldelad.

    Skille: Lider med dig.. Själv skall jag gå runt med pensel o måla medans T springer efter med rollern. Och imorgon kurs. Livet är jobbgt ibland..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2