• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Härligt när man har hjälpare! Vad fina klänningar du hittar till mig. Måste prova! Remanns har ms-klänningar, dit vi skall nästa vecka

    Den här var jag sugen på innan, inte stor kjol o lite lättare tyg men börjar mer o mer falla för dem lite större kjolarna, som T inte tycker om när jag visade honom en massa olika ms-klänningar som jag tyckte var fina.
    www.maggiesottero.com/dress.aspx&line=m&keywordType=any&page=0&pageSize=8&style=S816

  • Tx2

    Lider med dig Skille, titta på tv är ju det man vill göra när man är sjuk. Och ligga på soffan o bli ompysslad. Krya på dig!

  • Tx2

    Kollade mi kalender artist och jag såg att jag håller i en utbildning till fyra på onsdag, vilket gör att jag inte hinner till halv fem. Men jag kan komma lite senare o stötta dig i provandet.

  • Tx2

    Börja ni utan mig, annars kan det bli tight med tid. Jag dyker upp så fort jag kan för att assistera.

  • Tx2

    Skille: Skitsnygg! Vart hittar man en sådan? Gillade färgen och broderiet på den.

    Bullen73: Folkets hus, där fixar vi allt själva. El ja, vi gör inget själva mer än kanske dukar o pyntar o köpt alkoholen. Maten "cateras", kommer finnas personer som serverar och våra föräldrar som städar Så vi gör inget själva under själva bröllopsdagen el dagen efter.

    baver: Lycka till i klänningsjakten! Du skulle väl oxå ut på jakt?

  • Tx2

    Bubbelbubble! Mmm

    Skille: Gillar Vila-klänningarna, bra pris på dem. Vi hade liknade Vila-klänning när vi var tärnor. Bara att köpa o kräva pengarna av pappsen

    artist: vill höra hur många klänningar du provat!

    Linn74: Misstänker att vi kör vitt som grundfärg på dukningen och svarta detaljer i form av festprogram, bordsplacering och rosblad. Slänger kanske in lite grönt i form av äpplen el lime i vaser. El... inte kommit så långt i tankeverksamheten mer än dem tre svarta detaljerna.

  • Tx2

    Nu har jag spöat skiten ur tre killar i ett våldsspel på xboxen. Fingrarna värker.

    artist: den var ju jättesnygg. Draperingar skall ju vara bra, men blir det inte knäppt med bandet? Tänker på den bruna som du provade och satt väldigt fint. Alexia hade en massa tärnklänningar som kanske passar in på den modellen/stilen du vill ha www.alexiadesigns.com. Kolla på bridesmaids, men även på dem andra om du vill ha lite mer vid i kjolen, fast dem flesta var axelbandlösa. Kanske skulle kolla mer på tärnklänningarna så kanske vi kan hitta en bra modell och sedan bild om du skall sy upp den i kina?

  • Tx2

    Tärning och aldrig gift
    Då jag tyckte den bruna satt jättefint, alltså axelbandlöst och snygg vidd i kjolen så kommer en massa länkar på klänningar so kanske kan vara något. På vissa kan man se baksidan med band.
    En sådan här? El..
    www.alexiadesigns.com/main/informal.php
    www.alexiadesigns.com/main/
    www.alexiadesigns.com/main/
    www.alexiadesigns.com/main/
    www.alexiadesigns.com/main/
    www.alexiadesigns.com/main/
    www.alexiadesigns.com/main/bridal.php
    www.alexiadesigns.com/main/alexia_II.php
    El vill du har mera vidd och inte axelbandlöst?
    Vilket kinaföretag satsar du på?
    Hon kanske har åkt till kina för att skaffa klänning

  • Tx2

    Minns att när jag var där med mitt kompisgäng på thörnströms så hade alla laddat ordentligt och inte ätit något under dagen vilketmedförde att killarna gick hungriga därifrån. Ingen som vågade säga till om att dem fortfarande var hungriga, så vi nallade clementinerna som dem hade som dekoration.. Men då var vi unga och oerfarna

    Nu har jag satt förbud för mig själv att titta på fina klänningar på nätet. Finns så mycket fint, men jag måste prova prova. Förstår inte hur jag bara skall kunna välja en. Lycka till med provandet idag baver! Och vi får se till att artist får provat en massa v-ringade klänningar på onsdag så att du inte en "bra överdel" som du kan ha som mall för klänningen.

    Bröllops-planerandet har tagit små Tyra-steg framåt. T har frågat sin marskalk (el snarare jag då T inte kunde säga vad han ev skulle kunna bistå med), men han fick inte reda på datumet då det säkert skulle spridas väldigt snabbt. Så nu är det avbockat. T har även meddelat sina föräldrar om datumet. Jag provade min införskaffade skärmaskin och testade att gör placeringskort (i fel färg, men nu vet jag vad man kan roa sig med i höst), skissat på vigselprogrammet och (nog) bestämt vilken text variant vi skall ha på den första sången under vigseln.

  • Tx2

    Bullen73: Idasgläget har vi 70-tal gäster men det är inte omöjligt att vi skall bjuda ett tiotal till. Listan spikas först i januari. Tänker du på serveringspersonalen som vi skall hyra in? Vet inte vad det går på, misstänker att vi behöver mellan fem sju stycken beroende på hur duktiga dem är och beroende på vem vi bestämmer oss för som kommer att laga maten. Antingen skall vi kolla med en resturangskola el en förening som hyr ut för bla servering (tror att dem tar ca 150/timma).

    skruttgumman: Jag har provat på Brides and Beauties i Borås, Helens i kungälv, Johans i linné. Planerar besöka Remanns och VIP. Sedan hoppas jag ha koll på vad jag vill ha.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2