• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Men herregud vad hade de för himla storlekar då?? Du är väl typ en 36-38:a = så genomsnittlig man kan bli??


    Tx2 skrev 2008-09-10 15:23:19 följande:
    jag var på helen´s brud o någonting i kungälv. Hon var jättebra så länge det bara var jag i butiken. Men dem hade inte så mycket som jag kunde prova. Var mellan två kollektioner och fel storlek på klänningarna för mig. Så jag får försöka ta mig till linnéstan o testa någon dag. Någon som vill med o hålla i handen/prova?
  • Myrmor

    jaa!! jobba himla tvättmaskinsgubbe!!


    baver skrev 2008-09-11 09:25:48 följande:
    hej allajag har inte börjat pröva än ens TX2, men nästa helgkommer mamma och syster och då ska vi röja i varenda bröllopsaffär=) vi kan vara hemska kunder på tre olika vis...usch stackars personal om de är otrevliga.. hemskt egentligen att man utgår ifrån att det kommer bli otrevligt.sweetsun, riktigt cool klänning!jag fick hjärnsläpp och trodde att det var denna helgen vi skulle träffas... nu har jag en gubbe här som ska laga tvättmaskinen, artist jag kanske hinner till bion om man jobbar undan lite
  • Myrmor

    Såg att ni pratade om fredagen för bubbeldaten, blev det bestämt? (Måste veta så jag kan tacka ja/nej till ett gig på lördagen ).

  • Myrmor

    Opererades idag och nu är jag Hemma igen (snabbresume - har haft lite strul med - äckelvarning- abscesser dvs varbildningar i bäckenet sedan jag blev gravid, alltså i ett år! Två operationer när jag var gravid och tre sedan Tyra föddes, är mäkta trött på eländet).

    Lillmyran hade varit snäll mot mormor och allt gick bra med operationen. Fick dock veta att det kommer krävas runt 10 (!!??!!) operationer under hösten/vintern, en varannan vecka, för att få bukt på eländet. Kommer typ bo på sjukhuset, stackars tyra vilken tråkmamma hon kommer ha.. BLÄÄÄÄÄÄ! .

    Deppig, nu ska jag äta ett ton choklad och titta på brudklänningar på nätet (som jag inte kommer komma i när jag ätit upp chokladen ).

    Tar i och med detta gräva-ner-sig-och-tycka-synd-om-sig-själv-ämne med mig en extra flaska bubbel till skille!

  • Myrmor

    tack goa du!!


    SweetSun skrev 2008-09-15 18:29:30 följande:
    atist, skickar en "krya-på-dig"-kram
  • Myrmor

    Blä blä blä!! Hittar ingen barnvakt.. alla jobbar ju som vanliga människor gör. Jag vill ju med och prova klänningar . Jaja, sånt är livet, är nog inte riktigt lämpligt att dra med en bebis i bröllopsaffärerna, eller vad tror ni? (tx2: är dina tärningar barnkära )

  • Myrmor

    Du har för gulliga tärningar du . Tror ändå tt jag hoppar över den här gången, känns weird att dra med en dreglande bebbe in i lyxtygernas land.. kan bli för dyrt . Har nu dragit i min sista barnavktstråd, men tyvärr kan ingen . Du kanske kan haka på mig en anna dag så jag får prova lite, när du vet alla do´s och don´ts? Anders är tillbaka från sin konferens på torsdag så nå gång nästa vecka hade varit kul! Lyxa ordentligt, hoppas du hittar the one!


    Tx2 skrev 2008-09-16 13:24:59 följande:
    Oj, riktigt snyggt skille!Artist: Kollade med tärningarna och det var ok att Tyra följde med. Som den ena uttryckte det, hon kan peta lite så länge hon inte behöver hålla/bära. Vi är inte så vana och är lite rädda för att göra fel. Så med andra ord, ta med dig Tyra så löser det sig. I värsta fall om Tyra har en mindre bra dag så funkar det inte men då har ni fått en liten utflykt till linné. Jag tänkte försöka åka från jobbet innan fyra. Borde vara på plats kvart över ungefär. Tärningarna trillar in någongång efter halvfem misstänker jag.
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2