• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    lovely!! men tror att du hamnar i en princessdröm ändå när det kommer till kritan...


    Tx2 skrev 2008-09-17 20:01:34 följande:
    Härligt när man har hjälpare! Vad fina klänningar du hittar till mig. Måste prova! Remanns har ms-klänningar, dit vi skall nästa vecka Den här var jag sugen på innan, inte stor kjol o lite lättare tyg men börjar mer o mer falla för dem lite större kjolarna, som T inte tycker om när jag visade honom en massa olika ms-klänningar som jag tyckte var fina.www.maggiesottero.com/dress.aspx
  • Myrmor

    Det är lugnt, då säger vi typ 5 istället?


    Tx2 skrev 2008-09-18 07:56:24 följande:
    Kollade mi kalender artist och jag såg att jag håller i en utbildning till fyra på onsdag, vilket gör att jag inte hinner till halv fem. Men jag kan komma lite senare o stötta dig i provandet.
  • Myrmor

    äsch klart du får prova om du vill (remanns behöver ju inte veta att du redan köpt en )


    skille skrev 2008-09-18 10:03:35 följande:
    Det som er kjedelig med å ha kjøpt kjole, er at man ikke komemr til å prøve så mange andre. det er jo så gøy
  • Myrmor

    Tjoho! Nu ska vi terrorisera remanns !! En distraherar säljaren, en kollar in utbudet, en annan provar klänning och en hjälper till att knyta.. De kommer få spatt!!

  • Myrmor

    Svahns i kungsbacka (lilla hantverksg), helens i kungälv (ytterbyv). Sen finns bloms (kyrkog) i kungsbacka. Ska ev till vip i göteborg (götabergsg) om jag hinner med det också.


    baver skrev 2008-09-18 13:13:06 följande:
    artist: jag hänger absolut på bion, det ska bli riktigt kul att se...sweetsun och artist, jag bor nära artist, om jag springer ner ill henne, får jag plats i bilen också då? det vore hemskt smidigt så slipper min bebis dras upp också var ligger svahns och helens? jag springer ju på lördag ha det gott alla
  • Myrmor

    tjoho! Hälsa och tacka


    SweetSun skrev 2008-09-18 16:56:39 följande:
    tx2; jepp det är klart!Artist; nu har jag frågat ordentligt och han sa ja =P Du får vara vägvisare då till Skille!
  • Myrmor

    bubbelfredag:

    artist
    Tx2
    Skille
    baver
    sweetsun
    MD2009

    Nån mer som ska med?? Ska bara mata tyra, sen berättar jag om stora klänningsdagen

  • Myrmor

    Skille: Fin klänning, min kompis har den i grått!

    Tro det eller ej, men till och med den här klännings-skeptikern hittade en som hon gillade . I trollhättan av alla ställen, en aspera, ska kolla i gbg om de har den i min storlek, den jag provade idag var två nummer för stor. Tror ändå att det blir en kinaklänning (är kär i den i mitt galleri), och om den ser ut som skit köper jag nån/mamma syr drömklänningen.

    Finns ingen klänning jag provat som jag känt är "the one" ännu.. Var på svahns, bloms, helens, och dreamnette idag. Provade allt från underliga marängliknande skapelser till hollywood-glamourgirl-klänning. Riktigt roligt! (även om varenda jäkla klänning tycks vara av standardtyp (axelbandslös/halterneck med broderier/stenar/drapering/lull-lull . Inte min grej. Här är en länk till den enda som kom i närheten av mitt gillande:

    www.asperabride.com/ (nr 4230)

    ..fast jag provade den med band under bysten och i vitt då såklart. Är alldeles matt efter allt provande, men det var riiiktigt roligt!!!

    Nu ska jag ta ett glas vin och hångla lite på min karl som kommit hem från sin konferens (när tyrorna sover... ) Ser fram emot bubbelkvällen och remannsattacken! God natt tjejer!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2