Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Balsam metoden!

    åååååh! Det här har jag funderat länge på men aldrig kommit till skott för tänk om det blir fel...
    Jag har långt, tunt och otroligt raaaaakt. Förr fick jag komplimanger för att det var så panthene pro V-blankt men sen jag klippte av det helt i ett svagt ögonblick när jag trodde det skulle passa mig (började som nathalie imbruglia och slutade som marie frediksson men såg i 9 av 10 dagar ut som Monchichi ) så har det aldrig återhämtat sigIdag har jag fett hår men torr hårbotten, det är sprött och jag plockar lösa hårtoppar hela tiden. Efter att jag börjat med schampoo för känslig hårbotten så har det blivit bätte med det feta, men det är inte lika starkt som förr och heller inte lika blankt. Vilket tvättbalsam skulle ni rekommendera då?

  • nennesjuttioåtta

    Min frisör säger att det heter Glashår, jag har väldigt många strån men tunna, förutom de röda de är som hamparep.

  • nennesjuttioåtta

    Jonna83
    Åååh det låter ju lovande! Och grattis till giftermålet!

    tolonta
    hmm, ja min hårbotten kliar inte jämt men jag brukar klia lite med naglarna (big no no) och då är det fullt med torra fnasor. Ibland lite fetare. och alla mina frisörer jag provat säger alla att min hårbotten är rödflammig och torr. Å jag som kämpat med schampoo för fett hår när det varit precis tvärtom. Men tror ändå att för att få tillbaka den där sista skjutsen för att få bort problemen i hårbottnen (det är inte lika fett längre, men inte heller särskilt blankt). Ska prova det du kör med, få se!

    Tack för hjälpen båda två!

  • nennesjuttioåtta

    Muffinstönt
    vill du bli min hårguru? (vi ses i den andra tråden...)

  • nennesjuttioåtta

    späder ni äppelcidervinägern eller kör ni med koncentratet?

    Hur ofta tvättar ni?

  • nennesjuttioåtta

    vafasen, jag fattar inte. Ska man ta sista schampoot bara eller ska man tvätta med balsamet på samma gång eller bara ha i vårdbalsamet eller ÄCV eller vad? Jag är ju dum i huvet nå jävulskt.

  • nennesjuttioåtta

    *poletten trillar ner*

    Pling!

  • nennesjuttioåtta

    AAAAAAAAAAHHHH min oskuld är tagen! Det var lite trixigt med bikarbonatet men till slut fick jag det nog överallt (hoppas jag, det var lite svårt att få överallt i längderna men jag höll mig mest i hårbottnen), avslutade med ÄCV. Svider lite i hårbottnen (eller snarare hettar) men det är inget bikarbonat kvar. Kanske masserade lite väl ivrigt? Håret känns väldigt rent och vi får se hur länge det håller sig fräscht. Men hö-känslan tar nog ett tag att få bort.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    nja, jag fick inte ut det i längderna men tänkte att man skulle det eftersom man vill ha bort det gamla silikongrejset och sånt. Men det gick inte så bra. Så då kanske det inte är någon skada skedd? Något som jag märkte direkt är att jag inte får något guckelimuck under naglarna när jag rier mig i hårbotten (nu bara för att kolla, förut för att det kliaroch för att det gick)

  • nennesjuttioåtta

    åh jo, jag sköljde noga
    Thank you, master!

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    jag hänger med (jag börjar lära mig)!

Svar på tråden Balsam metoden!