Inlägg från: Lillsnufflan |Visa alla inlägg
  • Lillsnufflan

    rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?

    Jag stoppade handväskan i kylskåpet häromdagen. (Matkassen fick stå kvar på bordet åtminstone till min m2b uppmärksammade det hela).

  • Lillsnufflan

    En gång skulle jag flyga till Luleå och jag visste att det var kallt där just då så jag tog mina vinterskor. Men hemma i Katrineholm var det varmt så jag drog på mig ett par badtofflor i bilen. Tyvärr glömde jag att byta när jag kom till Arlanda så när jag landade i Luleå fick jag pulsa i 15 cm djup snö (ganska långt) till hotellet.

    Varför jag inte tog en taxi minns jag inte, jag var väl pank...

  • Lillsnufflan

    Efter 11 år är det min tur skrev 2008-08-08 18:32:04 följande:


    Jag har en gång gått ut från duschen på badhuset in i bassängen utan badkläder....Det händer aldrig igen kan jag säga,fy så pinsamt
    Jag trodde jag var den enda som hade lyckats med det! Jag var typ tretton och trodde jag skulle dö!

    Det tog många år innan jag kunde skratta åt det.
  • Lillsnufflan

    anne på grönkulla skrev 2008-08-10 15:21:00 följande:


    Och jag går fö ofta till affärn (i bottenvåningen i huset bredvid) i mina innetofflor - mina praktikanter skrattar sig blå när jag erkänner det på jobbet!
    Jag går hem till min mormor iklädd pyamas med jämna mellanrum (med flit). Min m2b håller på att skämmas ögonen ur sig, men jag går ofta klädd i pyamas hemma på kvällen och om jag känner mig ensam brukar jag springa till min mormor som bor två radhuslänor bort. Och inte orkar jag byta om för det!
Svar på tråden rödbetor!! eller lägger du också träningskläderna i soptunnan?