• Ayeree

    Bjuder man pojkvänner??

    Vi kommer nog att bjuda alla (inklusive de som är singlar när inbjudan går ut) med respektive. Anledningen till att vi gör så är att vi kommer skicka ut inbjudningarna väldigt tidigt. Vi gifter oss utomlands i januari och vill skicka ut inbjudningarna medan det fortfarande finns sommarkläder i affärerna!

    På 6-7 mån hinner mycket hända. Vi funderar på att göra så att alla är välkomna men om paret har varit ihop i mindre än en viss tid (några månader) och vi inte känner den nya respektive så får h*n betala en kuvertavgift. Det känns bättre än att inte bjuda alls.

  • Ayeree

    Taha skrev 2008-09-11 12:57:10 följande:


    Antagligen skulle jag inte ta ila upp om inbjudan kom ch de inte bjudit honom (om vi inte tagit diskussionen). Men om inbjudan kom och de krävde en kuvertavgift för en av oss...så skulle jag åtminstånde tycka att det är snålt..och den bilden av dem skulle jag ha med mig länge.
    Antog att du syftade på mitt svar så jag ska försöka förklara tydligare. Även om en person inte har partner när vi skickar ut inbjudningskorten så skriver vi "+ eventuell respektive på inbjudan" eftersom mycket kan hända på drygt 6 mån. Om någon skaffar en ny inom 2-3 mån innan bröllopet och vi inte hunnit träffa denna person innan osa så är h*n visserligen välkommen men någonstans måste man dra gränsen eftersom vi har en ganska tight budget. Vi kommer även önska oss bidrag/hjälp med festen av våra vänner så kommer en kuvertavgift inte sticka ut så mycket.
Svar på tråden Bjuder man pojkvänner??