Inlägg från: Schükano |Visa alla inlägg
  • Schükano

    Göteborgsbrudar Del:3

    Hej på er tjejer,

    Ledsen att jag inte varit aktiv på väldigt länge.

    Jag har blivit gravid och mår alldeles fruktansvärt skitdåligt. Är sjukskriven för jag är såååååååå trött, kräks såååååååå mycket och svimmar...Suck. Även om jag är jätteglad att vi ska ha en bebis så hade det varit härligt att må lite bättre när det nu bara är 10 dagar kvar till bröllopet. Jag har ungefär en bra dag i veckan så det gäller att jag försöker pricka in den till bröllopet.

    Magnus var för två veckor sedan på sin svensexa och jag hade min möhippa nu i helgen..den blev väldigt stillsam men samtidigt så blev den precis som jag hade önskat.

  • Schükano

    Tack så mycket. Ja jag hoppas också jag mår bättre snart...gärna inom dom närmsta dagarna.

  • Schükano

    Bebisen är beräknad att komma ut den 17 mars. Så jag är i vecka 12 just nu.
    Har varit väldigt orolig för om jag ska komma i bröllopsklänningen men när jag hämtar den på onsdag på Rehmans så gör vi en sista provning så att den inte känns för tajt för då fixar dom till det på studs.

    Så kul att ni hittat en tomt i Indien Fru Trul! Grattis

  • Schükano

    Hej på er...
    Ja så var man nu Fru Schütz
    Dagen började med ett fasansfullt regnoväder. Så tråkigt...Men när jag suttit klart hos sminkösen och frissan...efter sådär 4 timmar så skiner solen och det är nästan tropisk värme. Helt underbart. Sen sken solen hela dagen och våra foton kunde tas utomhus.
    Vigseln var alldeles fantastisk...vi grät och skrattade omvartannat. Väldigt känslosamt eftersom kyrkan är så liten och gästerna är så nära inpå.
    Efter vigseln åkte vi limousin...och sen började festen..och vilken fest sedan. Våra gäster känner sig fortfarande slitna
    Tack för alla hälsningar
    Ska försöka lägga ut lite bilder här också...
    Kram på er alla

  • Schükano

    Nu ligger några bilder i galleriet.

    Mår tyvärr inget vidare..det lugnar inte ner sig trots att jag nu är i vecka 14.

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3