Inlägg från: frökenkräfta |Visa alla inlägg
  • frökenkräfta

    Göteborgsbrudar Del:3

    Hej Tråden,

    jag har varit borta ett tag. Har haft så himla mkt annat att stå i och börjat jobba heltid (både jag och min man) efter att ha kört deltid. Inte lätt att få ihop allting.

    Nu har vi varit gifta ett tag och det närmar sig för vår bröllopsfest. Har börjat att planera för den, på Malins Skafferi.,

    Har läst lite här i tråden,
    Grattis till graviditet och husköp, lghtsförsäljning, bartningar, tomt i Indien och ett bröllop. Och så verkar det ha varit lite möhippor också! Nu ska jag försöka att logga in refelbunde toch vara aktiv. Kan inte göra det på jobbet, sitter ute hos en kund så det blir bara kvällstid.

    En fråga;: var har ni beställt bröllopstårta? Det är dags att beställa nu

  • frökenkräfta

    DJ; viu har bokat DJ från Alingsås Nöjeskonsult ant.se tror jag att hemsidan är. Inte billigt fast de har bra ocvh proffsiga dj:s. Har varit på flera bröllop där festen inte kommer igång för att musiken är för dålig. Så vill vi inte ha det!

    Tårta: jag har nu bestämt mig för att boka på ICA Maxi i Mönlndal .. Kollade även med Burgården. Det som var lite svårt där var att vi behövde hämta tårta på fredagen. Vi har inte tillräckligt stor kyl att hämta i. Burgården och ICA Maxi ligger ungefär lika i pris faktiskt.

    Ha en toppenhelg! Här blir det detaljplanering i helgen.

  • frökenkräfta

    Ajjse och Troll1 - vad underbart fina ni är! Det är sååå fina bilder och ni är sååå fina! Nästan så att jag känner att det kanske hade varit mysigt med en endagsvariant ....men ....det är nog mest det här med klänningen som jag kan sakna lite.
    Ni var JÄTTEFINA!

    Här hos mig sitter jag i pyjamas. Har legat hemma i hög feber och varit helt borta denna veckan. Nu börjar jag piggna till något men är långtifrån frisk.

    Bröllopsfesten närmar sig. I helgen ska vi sitta och pilla med festhäftet. Det ska bli kul. Alla gäster har osat och några fick vi jaga på slutet.

    Kram på er.

  • frökenkräfta

    Mizty, vi har bröllopsfest samma dag som du/ni gifter er, 8/11. Nu närmar det sig! Ska bli väldigt roligt! Sitter sjuk hemma vid datorn och pysslar med festhäftet.

  • frökenkräfta

    Hej tråden,

    nu är jag inne en sväng.

    Mitzy, nu är det inte långt kvar !!!! Vi har vår bröllopsfest samma dag som ni gifter er så vi har en del också fast den mest nervösa delen är ju redan över för vår del. Nu blir det party. Håller också på med alla de där sista deltaljerna samtidigt som det är tokmycket på jobbet och det blir många timmar där...På torsdag ska jag ha planering med mina två värdinnor och se vad jag kan lägga ut på dem sista veckan

  • frökenkräfta

    Hej,

    tittar in lite snabbt. Festhäftet klart för utskrift. Nu ska jag göra en rolig drinklista och laminera den.

    I helgen var det fru-hippa för mig ( fick därför inget gjort med förberdelserna ) och jag anade verkligen ingenting när hela gänget kom. Det här var sista helgen innan vår bröllopsfest fast jag misstänkte att det kunna bli hippa efter festen också för att vara extra lurigt.
    När de inte kommit lör morgon så släppte jag det helt och höll på med massor med grejer här hemma. När de kom vid lunch så var jag helt oförberedd och blev väldigt väldigt förvånad. Tog mig flera sekunder att ta in att det var tjejgänget som stod utanför dörren.

    Vi hörs snart igen!

  • frökenkräfta

    Tack-kort kommer vi att skicka till alla som uppvaktat oss, även dem som inte är med på bröllopsfesten. Några hat tex skickat blommor till oss och gratulerat.

    Fru Trul, tror att jag såg dig idag. Jobbar du på ett stort telecombolag? Mejla mig privat om du vill.

  • frökenkräfta

    Mitzy, tänker på dig! Nu är det nära!!!
    Vi har också mkt, mer nu änför dagen då vi gifte oss. Jag skriver ut på festhäften, ändrar bordsplacering pga sjukdomar, beställde idag en frisörtid till imorgon - kom på att jag VILL sätta upp håret imorgon också och så har vi bokat en hotellnatt till lördag. Känner att det är för mkt folk hemma hos oss, vi vill få göra oss iordning i lugn o rop + sova lite på söndag. Vår dotter brukar vakna vid 6. Alla dagar.

    Fru Trul, jag jobbar som konsult inom it och är på uppdrag där sedan i somras. Jag hojtar till nästa gång, och detsamma om du ser mig.

    Idag har jag jobbat till lunch. Vår 1a gäst har redan ramlat in, min syster som bor utomlands och snart börjar resten av familjen komma. Nu drar det igång!

    Ha en toppenhelg allihopa och särskilt Mitzy då. Imorgon är det dags!

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3