• Troll1

    Göteborgsbrudar Del:3

    Jotack! Jag äter lite GI-inspirarat. Nästan inga kolhydrater tillsatta och ett par påsar Allévo/dag. Igår åt jag en jättegod räksallad utan bröd & dressing när ja o stora dottern var på Kungsmässan. Lite thaimat til middag som jag hade gjort till familjen, med bara pyttelite grovt basmatiris till. Köpte Onakafil som jag hade lite osötad musli på och kanel till kvällen. Nu pendalar jag 1 kg upp/1 kg ner var o varannan dag. Men så är det lingonvecka på G också. Hur mår du själv?

    Bartan: Jag har fått mina linser nu, men f...n vad suddigt jag ser. Känns som ngn hällt gele i ögonen. De ville inte ligga riktigt rakt, men jag hoppas det kommer. Den ena skaver lite och jag har ringt hans telnr för att höra om jag ska ta ut den ena som skaver eller ej. Vet att det kan ta tid att ställa in sig. Mina buktningar på hornhinnan (eller vad det är) gör att de gärna vrider sig när jag blinkar.

  • Troll1

    Mizty: Oj, jag missade ju lägenhetsförsäljningen! Grattis!!

  • Troll1

    Mizty: Hur gick det idag?

    Bartan: Har du några förslag på hur jag ska bete mig? Ser jättesuddigt mellan varven. Typ som dubbla skuggor och ibland som om jag har ngt flytande i synfältet.

  • Troll1

    Ajjse: Ja, det skulle radera det mesta ovanför halsen, särskilt med tanke på min ganska strikta diet ftf.
    Jag fick ta ut dem, känns trist.

  • Troll1

    Busfia: GRATTIS! Det lät som en toppendag! Själv måste jag förmodligen vara hos frissan redan vid 7-8 tiden. Kommer jag att orka???

    Bartan: Såg du så dåligt också? Här är emellanåt så suddigt mm så jag kan inte köra bil ex. Ska det vara så mkt? När man sätter i linserna, ska de spolas av med ngt, eller stoppar man bara in dem direkt från behållaren? Jag skulle vilja ha sådana koppar som han hade, så man kan få linserna fräscha och släta. Mina vill gärna böja sig och det kändes som jag fick in den ena med veck i... Fast det kanske rätar ut sig? Jag ser ju inte när de väl är där. Herregud, sicket sjå! Jag har helt rödsprängda ögon nu.

    Mizty: Det låter bra, jag har inte mkt a-kassa kvar.

  • Troll1

    Fru Trul: Min sambo är ljudtekniker inom filmbranschen, fast han är inte med på den inspelningen. Du får nog vingar innan natten är över...

    Mizty: Här: www.makeuoandhair.se 350:- kostar det.
    Jag har bokat in mig två dgr före bröllopet.

    Jag var hos linsmannen och kollade. Han fick ta bort en liten grej som låg på och skavde. De låg lite bättre nu i ögonen. Inte helt rätt än, men vi ska höras igen i bäörjan av nästa v.
    Konstigt, ute ser jag bättre än inne. Inne blir det oftare suddigt och såklart särskilt mkt när jag sitter o häckar vid datorn.

    Ska lämna in min klänning hos sömmerska för uppläggning och lite småjusteringar. Vad kan det kosta tro? Glömde fråga senast... Ngn som vet på ett ungefär?

  • Troll1

    Ajjse: Min m2b tar de i morgon! Ni kanske ses på stan? Jag förstår om du är nervös...

  • Troll1

    Kul Ajjse! Jag börjar själv bli liiite smått orolig...
    Min m2b tog de i lördags. Han hade haft jätteroligt. De sov över på Stenungsbaden.

  • Troll1

    Oj, då är jag redan gift ser jag.
    På tisdagen efter bröllopet åker vi till Barcelona.

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3