• Ajjse

    Göteborgsbrudar Del:3

    Troll1: Prova med ett glas vin.. det kanske tar bort det suddiga..

  • Ajjse

    Grattis Busfia!
    Det låter som om du haft en toppendag!

    Är så himla nervös!! Misstänker att det är dags imorgon för möhippa.. Min blivande hade ett konstigt samtal med en kompis tidigare ikväll.. Nu är det bara två veckor kvar..

  • Ajjse

    Jag lovar att berätta om jag ser något konstigt..
    Då vet jag att det finns en till som kommer vara lika nervös i morgon, nu känns det lite bättre!
    Vet vad dom ska göra med honom?


    Troll1 skrev 2008-08-29 22:16:31 följande:
    Ajjse: Min m2b tar de i morgon! Ni kanske ses på stan? Jag förstår om du är nervös...
  • Ajjse

    Det var som jag trodde.. Har fått ett kuvert som ska öppnas kl 10:16, nu är det pirrigt!

  • Ajjse

    Jag fick ett brev från min blivande med lite instruktiner.
    Jag skulle packa en väska med bikini, sax tråd, ombyte överdel, telefon och en avbruten blomma. Sedan skulle jag ta pendeln 10:49 mot Göteborg.
    Gissa om jag var nervös?? Tack och lov så kom en av tjejerna som bor nära mig med på tåger så då kände jag mig lite lugnare. En efter en kom dom på..

    Första stoppet var Slottskogen med picknick. Jag fick en bok att samla in bra tips på hur man får ett långt äktenskap. Fick många roliga och lite udda svar vill jag lova..

    Sedan var det av mot Majorna och Blomstermakarna tror jag det hette. Där fick vi lära oss att binda en bukett. Det var jätte roligt!

    Sedan var det lite stafettlekar där jag började på -40 poäng. Om jag lyckades ragga någon till mitt "lag" fick jag 5 poäng, om jag sedan lyckades måla en killes nagel fick jag 10 poäng osv. Jag lyckades få med mig tre personer till mitt jag och jag lyckades måla flera naglar och så vann jag 2 av tre stafetter. Riktigt roligt!

    Nästa stopp var ett ställe i Majorna, någon typ av danshus. Där dansade vi Indisk dans. Oj vad jag har träningsvärk i höfterna.. Det var oxå jätte kul!!

    Middag blev det på Vino Tapas (tror jag det hette..). Jätte god mat! Till slut var vi några stycken kvar som gick och tog en drink på Tranquilo.

    Hela dagen var jätte rolig, det gällde bara att släppa kontrollen och bjuda lite mer på sig själv. Tack och lov så var dom inte elaka mot mig, det var ingenting som jag kände var för mycket. Jag hade inte målat folks naglar om det inte varit för att det var möhippa men det var ändå en ganska snäll sak att utsätta mig för.

    Oj, det blev ett lång inlägg..
    Hade en jätte bra dag med härligt väder och underbara tjejer omkring mig!

  • Ajjse

    Jag förstår att du är orolig! Jag var också det innan men nu efteråt kan jag inte förstå det.. Jag vet att mina vänner inte skulle utsätta mig för något konstigt som de vet att jag absolut inte kunde tänka mig.
    Då kanske det är dags snart för din del? Det gäller bara att njuta av stunden och bjuda på sig själv.


    Troll1 skrev 2008-09-01 10:19:41 följande:
    Kul Ajjse! Jag börjar själv bli liiite smått orolig... Min m2b tog de i lördags. Han hade haft jätteroligt. De sov över på Stenungsbaden.
  • Ajjse

    Vi som ska fika, vi ses snart!
    Mizty och Bartan jag inboxar er mitt mobilnr.

  • Ajjse

    Mizty och Bartan: Tack för senast! När jag kom hem var det vara att åka till Närakuten i Kba. Dottern hade ont i magen.. Men som jag trodde så var det inget fel på henne, och plötsligt igår på morgonen så släppte värken. Efter att hon fått stelkrampssprutan.. Det var inplanerat att hela klassen skulle ta den under gårdagen. Tur att det inte var något allvarligare än så!

    Påbörjade mina placeringskort igår och jag blir riktigt nöjd! Ska lägga ut en bild ikväll.

    Är det någon av er som haft eller ska ha någon som sjunger solo i kyrkan? När sjöng/ska den personen sjunga? Jag har tre alternativ och vet inte hur jag ska tänka, kan vara kul att höra hur ni gjort.

  • Ajjse

    Ja det var tur! Nu är hon hur glad och nöjd som helst!


    Mizty skrev 2008-09-03 09:53:08 följande:
    Ajjse - Så det var sprutan det berodde på Tur att det inte var något allvarligt!!
  • Ajjse

    Idag är det en vecka kvar för mig! Hoppas att vädret är bättre då...

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3