• Mizty

    Göteborgsbrudar Del:3

    Tack! Vi ska ha en "hotellklocka" en sådan som står på disken med en "pling" på Vilken underbar förklaring!! Du får gärna låna den om du vill. Kan fota den & lägga bilden i galleriet.


    Ajjse skrev 2008-08-26 22:02:55 följande:
    Bra jobbat Mizty! Själv var jag på Friskis idag, kommer att kännas i kroppen imorgon vill jag lova.. Är det någon av er som kommer eller som har använt en toastmasterklocka under middagen? Vi vet inte hur vi ska göra och det är inte så lätt att hitta en begagnad. Någon som har något förslag?
  • Mizty

    OOPPS! Blev avbruten i mitt skrivande & såg inte ditt inlägg Schükano

    Gud vad roligt!!! GRATTIS!! Men fy för att må så dåligt Hoppas verkligen det går över snart
    När är det beräknat att komma ut en liten bebbe då?

  • Mizty

    Det undrar jag oxå ibland du


    bartan skrev 2008-08-27 09:47:58 följande:
    MiztyJag har hamnat i något konstigt stadie nu. Ena gången är allt "jaha och rycker på axlarna" och nästa "JIPPI". Vad är det i påsarna egentligen?
  • Mizty

    Späänade Scükano med en liten bebis!! Marsbarn är bra! (fyller själv då )

    Kul att du kan hänga på Ajjse! Då tar jag med den då

  • Mizty

    Nä nu måste jag gnälla lite Blir så trött! Både i inbjudan & på hemsidan står det vem man ska vända sig till för att tacka ja eller nej till bröllopet... Trots det så är det nu flera kompisar (till H) som smsar OSS Blir så matt... Nu har jag lagt till en flik om osa på hemsidan, hoppas det hjälper!!

  • Mizty

    Kan ju vara bra att skriva till sig!!

    Måndag 1/9
    Bartan
    Ajjse
    Mizty

    Tisdag 2/9

    Onsdag 3/9

    Torsdag 4/9

    Fredag 5/9

  • Mizty

    Riktigt skitväder! Jag har sett det på flera nätbutiker, festingen.se bla. Annars finns det kanske i vanliga väskaffärer.
    Kan tänka mig att du är pirrig nu, det är nämligen jag med 2,5 månad kvar


    Ajjse skrev 2008-08-27 15:13:19 följande:
    USCH vilket väder!! Det får mig att tänka på att det kanske är dax att fixa ett vitt paraply till bröllopsdagen. Nu är det bara 2,5 vecka kvar.. PIRRIGT!Någon som vet vart det finns vita paraplyn?
  • Mizty

    Så nu finns det bilder Tyvärr har jag skitdåligt ljus på kontoret...

    I morgon kl:14 skriver jag kontrakt på min lägenhet Nu är det äntligen klart!! Dom två sista buden slutatde på samma summa så jag fick välja en utav dom som skulle få köpa den. Åh vad skönt & jag får mer än vad vi hoppats på så det känns ju extra bra = mer pengar till bröllopet. Hade lite ångest över att våra pengar inte riktigt räcker, men så var det oxå löst.

    17.30 Ska jag till ett företag som har jagat mig i månader. Ska bli spännande att se vad dom har att erbjuda

  • Mizty

    Tack! Så SKÖNT!! Åh då kommer du nog ha go träningsverk i morgon


    bartan skrev 2008-08-28 09:47:41 följande:
    Grattis till försäljningen! Ett arbete mindre nu.Snygga skor och vacker tiara. Tror du blir en kanonbrud Tjejer, jag var på mitt första yinyoga-pass idag på morgonen.Jisses vad man kan göra med kroppen.
  • Mizty

    Tack! Till att börja med ska jag vara ensam, men hör jag något så ska jag absolut hojta till Ja det hade varit superkul!!
    Hur mår du nu?


    Troll1 skrev 2008-08-28 12:44:03 följande:
    Mizty: Så fina fynd! Kul med jobbet! Hör med dem om de behöver en till oerhört trevlig och charmerande brud på arbetsplatsen. Skulle vara kul att bli jobbarkompisar?!! Jag har fått en grymt nitisk handläggare på arbetsförmedlingen...
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3