• Ajjse

    Göteborgsbrudar Del:3

    Troll1: Härligt att du hade en roligt möhippa. Nu kan du koppla bort det och bara koncentrera dig på bröllopet. Grattis i efterskott! Kul att fylla 25 igen Man blir inte äldre än man känner sig!

  • Ajjse

    Lite förvirrad är jag fortfarande.. Sorry!
    Grattis på födelsedagen!!

    Nu har jag lagt in två bilder i mitt galleri, de andra var tyvärr för stora. Återkommer efter bröllopsresan med fler bilder.
    Ha det gott allihopa!


    Troll1 skrev 2008-09-15 21:08:43 följande:
    I efterskott, haha Fyller ju idag! Jag som hade avbokat ansiktsbehandlingen när min väska blev stulen, fick ett presentkort till salongen av min m2b... Inte mindre än två plånböcker av min goa kompis, lite penga av mina föräldrar och presentkort i väskaffär av mina syskon. Så nu är jag ikapp... Var hos frissan idag och färgade håret, klippte lite och pratade bröllop. Jag tänkre gå till henne på vår dag. Det ligger så nära make up stället också, så vi slipper flänga runt.
  • Ajjse

    Hej alla! Nu har vi kommit hem från vår bröllopsresa. Vi har haft det jätte härligt med mycket värme och bad. Känns gott att vara lite brun igen.
    I morgon är det dags att ta sig till jobbet igen..

    Jag har fått bilderna från fotograferna och har nu lagt upp ett gäng i mitt galleri.

  • Ajjse

    Troll1: Nu är det inte långt kvar för er! Kan tänka mig att det känns pirrigt, eller? Hoppas ni får en lika härlig dag som vi fick och lova mig att slappna av och bara njut! Lycka till!

  • Ajjse

    Vi beställde vår tårta från Ica Maxi i Mölndal. De var väldigt bra att ha att göra med, vi fick tårtan precis som vi ville.

    Tårta: jag har nu bestämt mig för att boka på ICA Maxi i Mönlndal .. Kollade även med Burgården. Det som var lite svårt där var att vi behövde hämta tårta på fredagen. Vi har inte tillräckligt stor kyl att hämta i. Burgården och ICA Maxi ligger ungefär lika i pris faktiskt. Ha en toppenhelg! Här blir det detaljplanering i helgen.
    [/citat]

  • Ajjse

    Kul med danslektioner! Jag tycker att vals är jätte roligt att dans men det är som du säger, mycket svårare än det ser ut..

    Troll1: Nu är jag nyfiken på bilder!! Anlitade ni Sofie Askenbom?

  • Ajjse

    Vi hade oxå Sofie och Ingemar. Vi är jätte nöjda med korten de tog. Jag gillar inte att bli fotad men de lyckades få mig att slappna av. Ni kommer säkert också bli nöjda!
    Ska bli kul att se några foton!


    Troll1 skrev 2008-10-05 13:25:23 följande:
    Ajjse: Vi hade Sofie & Ingemar och det var jätteroligt! Vi får se hur bilderna blev. Ni hade anlitat dem också, eller hur var det?
  • Ajjse

    De väljer ut de bilder som blir bäst och fixar och donar. En del gör de svartvita om man vill. Vi fick en CD med MASSA bilder, så det är bara att välja och vraka. Är det någon bild som du känner att du saknar så är det bara att maila dom, det gjorde jag. Väldigt serviceinriktade är de!
    Nu ska vi bestämma vilken bild som ska komma i tidningen...
    Vi var borta 9 dagar efter bröllopet och när vi kom hem låg CDn i brevlådan så bilderna kommer snabbt.


    Troll1 skrev 2008-10-06 22:22:47 följande:
    Ajjse: Får man inte välja bilderna själv? Blir nästan nervös, jag er ut som ett åkerspöke när jag kniper ihop munnen.
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3