• Mizty

    Göteborgsbrudar Del:3

    Kan jag hjälpa dig med något nu innan eller behöver ni någon hjälp på bröllopsdagen? Tveka inte att säga till i så fall!!
    Härligt när dom är överallt & ingenstans hela tiden P är väldigt lugn i det avseendet, har aldrig hållt på med så mycket hyss & bus. Rätt så skönt faktiskt Hoppas hon lugnar ner sig snart!!


    Troll1 skrev 2008-09-10 21:28:53 följande:
    Grattis nyblivna fruar! Jag är så nervös (och stressad) nu så det räcker o blir över. "Så kommer alla finnarna på en o samma gång".... Festbladet är knappt påbörjat, men N har hittat ett bra program som vi ska ta tag i. Lisa är skvatt galen ftf, vårt hem ser ut som en psykavd. Inga blommor, lampor etc i fingerhöjd. Hon klättrar från soffan till fönstret. Jag ser henne emellanåt bakom gardinen. Phuhhh, jag undrar hur länge hon klarar sig helskinnad?! Jag kan inte sitta vid datorn alls när hon är vaken. Hur ska jag hinna klart allt??
  • Mizty

    Ajjse - Hur mår du nu när det är TVÅ dagar kvar?? Vart har du nerverna Hojta till om det är något ni behöver hjälp med!

  • Mizty

    Ajjse - Härligt att allt börjar falla på plats!! Kul att klockan blev så fin Å så slipper jag att putsa den
    Hoppas ni får en underbar dag i morgon & att solen skiner på er!!

    Troll1 - Hur har det gått med partytältet? Ångrar du dig ang hjälp så är det bara att hojta till!

  • Mizty

    All lycka idag Ajjse!! Underbart höstväder är det oxå
    Kram på dig!!

  • Mizty

    Grattis Troll1!! Hopaps du får en bra födelsedag Härligt att du fick en bra hippa oxå!

    Börjar redan bli nervös för hippan, hatar att inte ha kontroll Varje gång man planerar in något en helg så undrar man om det verkligen kommer att hända...

    Hoppas alla haft en bra helg!

  • Mizty

    Troll1 - Vilka bra presenter du fick Härligt med ansiktsbehandling! Det vill jag oxå göra *avis* vart ska du göra det? I morgon ska jag till makeup&hair & göra mina naglar Längtar, har inte haft fina naglar sedan Phenom låg i magen!

  • Mizty

    Jo då Troll1, är oxå helt slut... Känns nästan som skit samma med allt! Orkar ingenting, är SÅ trött hela tiden. Har slutat snusa oxå så det spelar väl säkert in det med. Ja vi får väl hoppas att det blir en helt UNDERBAR dag

    Trul - Vad roligt med lokalen! Har ni avbokat SH då?

    Blir inga naglar idag Hon hade fått föhinder... Frågade om jag kunde i morgon men då har jag tjejmiddag. Så nu bestämde vi på fredag, men hur kul är det att komma hem 20.30 på fredag? Jajaja... Det blir nog bra. Men jag LÄNGTADE verkligen till idag ju!!

  • Mizty

    Troll1 - Tack! Känns lite lättare idag, dag 4 Jag ger mig icke!! Hur kan man längta så efter att få fina naglar Vill åka dit NU! Känner oxå att det blir väldigt mycket nu på slutet... Tycker precis som du att det är pinigt att be om hjälp. Men ibland får man nog svälja sin stolthet

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3