• Mizty

    Göteborgsbrudar Del:3

    Nä då får väl pappa fullt sjå med att hålla in mig oxå då
    Det var SÅ härligt att få se er säga ja till varandra!!


    Troll1 skrev 2008-09-29 18:14:22 följande:
    Haha, det märkte jag inte. Det går inte att hålla in galna hästar. Kändes som att jag gick sakta haha...Vi var på väg att pussas båda två och vi kom på oss ungefär samtidigt. Det blev lite lustigt där. Det kändes bara ett stort lugn när vi gick in. Lite svårt att titta på folket, men det var härligt! Du ska inte oroa dig!!
  • Mizty

    Vi var på danslektion i går Det var SÅ jäkla kul!! Vals är inte lika lätt som det ser ut att vara Men vi ska nog få klämm på det oxå!

  • Mizty

    Åh vad härligt Troll1 att er resa var så mysig!! Längtar extra mycket efter vår resa nu Tack snälla Jag hojtar i så fall. Har du ert festhäfte på datorn? Vi ska nämligen oxå ha bordsbingo & lite tips är alltid välkommet om du vill maila Vad hade ni för priser?

    Hoppas alla haft en underbar helg!!
    Kramizar till alla!!

  • Mizty

    Troll1 - Tack för tipset om priser! Ska åka in till stan någon dag efter jobbet & kika runt lite... Ingen som har lust att ses typ på torsdag?! Då ska jag oxå ha sådana kondomer i våra toakorgar

    Bartan - Hallå stonage På onsdag är det 1 månad kvar... Börjar bli redigt nervös nu! Vi ses på torsdag!

    Idag är det dax för dansektion nr:2 Längtar! På lördag ska vi till Ullared, ska se om jag hittar något bra till borden att sätta blommor i. Har beställt en massa från USA som jag väntar med spänning på Å så har jag beställt dom snygga paraplyerna på festingen www.festingen.se/product.asp Har fått det svarta & väntar på det vita

    Kramizar

  • Mizty

    Troll1 - Vart finns den? Hemma hos er eller?! Letar febrilt efter bilder från er dag Några har jag i min kamera, men jag vill se fler!!

    Ajjse - Förstår att ni är nöjda med era bilder, dom är jättefina

    Ingen som vill ses en sväng på torsdag?

  • Mizty

    Troll1 - Ja dom ska du få se, tyvärr blev dom inte så jättebra. Har lite ärenden till bröllopet som jag ska fixa, priser m.m. Är inne i stan vid 17.20. Vill du hänga på då eller bara fika

  • Mizty

    Troll1 - Fick ingen bra vinkel & fri sikt för fotografering... Därav är bilderna inte så bra Det beror alltså inte på objektet Bilderna är superfina!! Du har mitt nummer va?

  • Mizty

    FK - Hallå! Kul att se dig här Hoppas du blir frisk snart! När är det ni ska ha festen? *glömsk*

    Troll1 - Tack snälla för festhäftet! H hade inga åsikter över huvud taget om priserna Tråkigt att inget är av intresse för honom utom dansen & spriten... Ja ja

  • Mizty

    Wieee vad fina ni är alla 4 Underbara bilder! Era döttrar är som prinsessor alla 4!


    Troll1 skrev 2008-10-10 13:51:21 följande:
    Ohojj!Nu är både Ajjse m man och vi på fotografernas hemsida: www.askenbom.se/brollop.htm Frökenkräfta: Hej, härligt att "se" dig igen, krya på dig!
  • Mizty

    Väldigt dött

    Vad sägs om en träff?? Nästa vecka??

    Måndag 20/10

    Tisdag 21/10

    Onsdag 22/10

    Torsdag 23/10

Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3