Inlägg från: a wife to be |Visa alla inlägg
  • a wife to be

    Fruar i Lund - del 1

    Anja,

    Det låter som om du har haft en underbar helg, någon man känner som gift sig?

  • a wife to be

    Åh Anja jag håller tummarna för er. Jag har hittat ett jättefint hus i Sandby som vi tittade på för några år sedan, kände bara wow här vill jag bo. Nu e det till salu igen, och ännu finare. Priset ligger på 3,1.....Johan tycker det är alldeles för mkt pengar, usch jag vet inte, är inte så hemma på det där. Vill ju inte köpa och sedan behöva sälja för att man inte har råd..................

  • a wife to be

    Tycker ni att det är jätteviktigt att dom följer med?annars försök att strunta i det. Man orkar inte ha massa annat att bry sig om innan bröllopet. Nu vet jag inte hur snart ni ska gifta er, men min svägerska ringde typ 4 dagar innan bröllopet och beklagade sig för att dom inte hade ngn barn vakt. Nähä, och vad vill ni att VI ska göra åt det kände jag direkt. Man ringer väl inte till BRUDPARET och vill att dom ska fixa det när inbjudningarna kom ut i mars!!!(vi gifte oss i aug)

  • a wife to be

    Åh, vi har inte hunnit skicka våra tackkort ännu, får väl snabba på om det ska bli inom 2 månader. Vi har bestämt kort ochsådär vi ska bara få tummarna loss och beställa. Var har ni beställt era ifrån? Ska försöka få in kort i Sydsvenskan på lör.

  • a wife to be

    Anja.

    Vi vill sätta in ett foto i tidningen, det får kosta vad det vill, det är en gång. Men då får det väl bli nästa lör igen och vi inte hinner nu.

    Jag är hemma med Alice idag, så jag kan ju faktiskt komma över med dom innan du börjar jobba, när sticker du hemifrån? Det är 3 st du ska ha eller hur?!

  • a wife to be

    Ja precis, då ska jag lämna 3 till dig

    Men jag är ledig imorgon så då kan jag ju köra in till dig när du kommit hem, när e du hemma?

  • a wife to be

    Anja

    Vi säger kl 4 i morgon.

    Jag säger som ingengörsbruden hellre en V70 i såfall, vi har en sådan och får in hur mkt som helst, tycker oxå att den är snygg. HADE jag haft så många barn så hade jag faktiskt satsat på en större bil, med tex 7 säten.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-10-13 10:50:21 följande:


    Måste ha era tips...Vi har bestämt oss för att köpa bil. Vi har ju inte haft någon på flera år och det är så himla tråkigt att ALDRIG kunna sticka iväg nånstans m barnen.Så vi har bestämt att vi slutar kolla runt efter hus och större boende och gör istället iordning här, fixar och donar och bestämmer oss för att nu BOR vi HÄR och så köper vi bil istället (vilket barnen tjatar om typ DAGLIGEN).Vi har kollat på Volvo v40 och Mitsubishi spacewagon. Blir typ en 01:a eller så.Vad hade ni valt?Jag är så sugen på spacewagon främst för att den är 7-sitsig och barnen kan ta med kompisar osv. (vi fyller ju en femsitsig bil) men volvo blir billigare med service osv. Suck...Ja jag vet inte vad jag ska tänka och tycka. Tanken är att vi även i billånet ska ta en liten summa extra och köpa mig ett paket på körskola så att jag iallfall har 10 lektioner där + teori och halka osv, sedan har jag ju min väninna Jenny som gått den där kursen med mig. Det är lixom dags nu. Måste ha körkort känner jag. Dels för att det krävs i jobbet (och typ alla andra jobb jag skulle kunna söka) men även för att jag känner att jag verkligen vill ha friheten att kunna slänga ungarna i bilen och sticka iväg och GÖRA saker med dem. Åka t skånes djurpark, till stranden på sommaren osv.Har inte känt behovet innan men jag gör verkligen det nu och jag VILL såååå gärna ha körkort. Men har jag körkort så vill jag ju ha bil.hahaSå vad hade ni valt? Space eller volvo?
  • a wife to be

    Anja.

    Jag har läst att ni inte skulle vara hemma. Jag slutar 15.00 på tors. kan jag sätta dom utanför er dörr då? Vilket nr bodde ni nu på?

  • a wife to be

    Anja

    Ok, då säger vi det, hoppas jag kommer ihåg det, jag är själv ganska förvirrad

    Håller på att bli tokig nu, Alice fick först lunginflammation och gick på medicin i 10 dagar, var frisk i 3 sen fick hon feber igen och ny medicin i 7 dagar som är sista dagen imorgon, vaknar idag med 38,4 i feber ska till vc 9.30 dom snackar om lungröntgen. Det är såååå drygt när hon aldrig blir frisk, inte kul heller att ringa till jobbet var och varannan dag och vabba

  • a wife to be

    Anja

    Jag gör ett nytt försök. Jag slutar 19.40 idag, e du hemma ikväll? Isåfall kör jag inom dig när jag kör hem!

  • a wife to be

    Anja.

    Nä jag blev inte avskräckt Men jag vabbade igår men var "tvungen" att åka in och jobba mellan 17-19.40 så allt blev liksom upp och ner. Jag jobbar idag, börjar 9.50 så jag kör inom dig då.

  • a wife to be

    Anja.

    Jag kör och lämnar dom till dig nu, lite pinsamt men jag har inte hummit diska dom och Johan har börjat renovera köket nu i morse så jag hoppas det är ok ändå

  • a wife to be

    Anja.

    Du var ju bra mycket snyggare än vad jag är nyuppstigen.....

    Alice är ju verkligen söt som en prinsessa!

  • a wife to be

    Anja

    Var det svårt att hitta köpare till klänningen? Hur mycket billigare än du köpte den för sålde du den?

  • a wife to be

    Ok, jag har fortfarande inte bestämt om jag ska behålla min

    Hittade precis talet som Jenny höll till mig, det är inte klokt men jag blev helt tårögd när jag läste det!! Vilka minnen man har från den dagen.

  • a wife to be

    Ja precis, Jenny E-S. Hon är gift, förra midsommarafton. Det är bara bra med henne, bor i hus i Dalby, jobbar på sjukhuset och har tre barn.

  • a wife to be

    Det är så bull att jobba helg, jag jobbar imorgon sen ska jag hem och snyggatill mig sen bär det iväg till Malmö och Ladies night,VIP!!! Ska bli grymt kul

  • a wife to be

    Ingengörssbruden: Vi hade så jäkla roligt. Vi kom dit vid 18.00 och då bjöds det på en flaska skumpa till varje tjej. Sedan gick vi in till där vi skulle sitta, vi hamnade nästan ända framme vid scenen där fick vi skaldjursbuffé och gott att dricka. Då och då kom David da Silva in och dansade och showade lite, han är grann! Sen körde det igång och my god, har aldrig hört så många tjejer skrika samtidigt,2.500 var vi. Lyckades fånga en skjorta som en dansare kastade ut i publiken, och min väninna fångade Bygglov Mattes jobbar brallor, hahaha, shit VAD HAN ÄR SNYGG!!!!!! Vi hade en underbart rolig kväll, vi ska absolut dit nästa år om det blir ngt.

  • a wife to be

    Anja.

    hur går det med din nya blogg? vad var adressen dit?

  • a wife to be

    Anja.

    Jag träffade Anna på jobbet häromdagen, så himla kul att hon ska bli mamma!

    Hoppas allt är bra med dig.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1