Inlägg från: Anettan73 |Visa alla inlägg
  • Anettan73

    Fruar i Lund - del 1

    a wife to be skrev 2008-10-13 10:11:51 följande:


    Anja.Vi vill sätta in ett foto i tidningen, det får kosta vad det vill, det är en gång. Men då får det väl bli nästa lör igen och vi inte hinner nu.Jag är hemma med Alice idag, så jag kan ju faktiskt komma över med dom innan du börjar jobba, när sticker du hemifrån? Det är 3 st du ska ha eller hur?!
    Hej på er. Vi satte in både i Sydsvenska och i skånskan.
    1000:- i syd svenskan och 300:- i Skånskan. Rätt så stor skillnad. Och bilden i skånskan är lika stor om inte större än i sydsvenskan.
    Våra tackkort har vi skickat redan i Augusti. Jag var snabb där tydligen. Det ligger ett på www.logenilund.nu. under brudpar..
  • Anettan73

    HAr själv bara haft volvobilar. Förutom en Ranault Senic i 6 månader som vi reklamerade till sist då den rasade. En sprillans ny var det dessutom...
    Volvo v40 hade vi innan vår v70 som vi har nu. V40 är en bra bil. Älskade vår förutob växlen fast den var sliten iofs..
    Sen tycker jag att den är fin i modellen med. Violvo är en tråkig bil men himla bra och säker att köra...

  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-10-05 21:01:27 följande:
    Alltså....jag vet inte riktigt när jag hade ägglossning...men min sista mens första dag var den 29 aug och den 10 sept blev mitt sekret (härligt ord va? ) så där glasklart och segt som attans, då sa jag till Anders att nu jäklar måste vi ha sex (han åkte till stockholm dagen efter) fast jag tror att vi även hade sex den 8:e och 9:e så jag vette fan....Vi fick också höra "vänta nu till ägglossning och ha bara sex just den dagen så är det större chans till pojke.....men det fick vi höra för några veckor sen...så dax då va? Men jag lovar, det är verkligen ingen som blir ledsen över en flicka, det hoppas jag att ingen tror, men eftersom jag har 2 härliga tjejer så vore det mysigt med en kille också.... Ja du fattar va?Jag var verkligen en ung och ganska osäker mamma, även om jag säkert just då tyckte att jag var kung på ämnet.Jag kan knappt fatta att jag ska få en liten bebis, precis som du skrev Anja...doften, känslorna och upplevelsen.Det skulle vara så fantastiskt att få vara en vuxen mamma, sen är jag så hjärtligt trött på min nuvarande karriärhets....fy fan vad skönt att få vara hemma och vara mamma....även om jag minns att det inte var ngn semester direkt.. ja Anja, du lever nog fortfarande mitt upp i det hela fortfarande...men mina frön är ju så stora nu så hela jag längtar, varje liten fiber i mig vill så gärna, jag nyper mig i armen, tittar i mina trosor varje gång jag ska kissa så¨det inte har kommit något blod. Jag är så glad men vågar fortfarande inte riktigt glädjas...
    JÄTTE GRATTIS ANNE!!!!!
Svar på tråden Fruar i Lund - del 1