Inlägg från: labbråttan83 |Visa alla inlägg
  • labbråttan83

    Fruar i Lund - del 1

    Hej på er och verkligen tack för i lördags ffa till Flamora! Jättemysig lägenhet och goda minipajer!

    Vilken rolig kväll du verkar ha haft Ingenjörsbruden

    Nu var det dags att jobba igen, puh puh...

  • labbråttan83

    Anja, jag vet ju inte vad som hände efter att jag hade gått men under tiden jag var där var du inte en hemsk "alkokärring" i alla fall, däremot var du något överdrivet nojig över dina foton som du kämpat med och så försvann du lite mystiskt ibland så man undrade vart du tog vägen

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-09-22 10:45:07 följande:


    Jaaaa det var ett av de sista inläggen men ingen svarade (vilket egentligen borde betyda att alla tyckte jag var förskräcklig och därav undvek att svara och så tjatar jag vidare *asg*)
  • labbråttan83

    Instämmer med dem andra, Stort grattis Anne!

  • labbråttan83

    Själv jobbar jag samtidigt som jag hysteriskt letar efter en större lägenhet! Vi vill gärna bo på Gunnesbo eller Nöbbelöv för då blir det bekvämt att pendla, både för mig till Malmö och S får nära till sitt jobb på NOVA området. Men det är INTE KUL ATT BARA VÄNTA!!! Aaarrrgh!

    Jag har nu tagit mitt sista p-piller... fast inte i första hand för att bli gravid (nu blev ni besvikna va?) utan för att må bättre rent allmänt. Det blir nog kondom som gäller ett tag till... Men Anja säg INGET om detta till mamma hon vet inget än...

    Kram på er alla!

  • labbråttan83

    Hej!
    Stora Råby kyrka är jättefin, en av mina bästa vänner gifte sig där och det var väldigt stämningsfullt. Liten och mysig kyrka, på landet fast ändå inte!

    Af borgen tror jag Anja här inne kommer rekommendera varmt, själv har jag ingen erfarenhet av bröllop där.

    Jag blev jättenöjd med mina blommor från KC blommor, ligger på Mårtenstorget i Lund. Titta i galleriet om du vill.

    Sedan sminkade jag mig själv och fixade håret själv så där är jag inte till mycket hjälp men jag fick en provsminkning på Make Up Store innan och det var verkligen super! Här är nog fler som kan säga samma sak!

    Fråga på och lycka till!


    GustAn skrev 2008-10-09 19:18:06 följande:
    hej halla.planerar brollop i lund 2009. 18 juli. planerar dock pa distans och skulle uppskatta att kunna bolla ideer med nagra med lite erfarenhet.har inte hittat sa manga andra har inne som planerar brollop i lund 2009, sa jag kanske far titta in i er trad ibland och forhora mig om fotografer, blommor, transport, frisyrer, etc etc?!har bokat kyrkan: stora raby och festen: af borgen.nagon med erfarenhet kring dem? tips? asikter?kram
  • labbråttan83

    Vi hyr en 2.a och står i kö för en 3a eller 4a på Gunnesbo...Vi borde få ett erbjudande om lägenhet senast i vår i alla fall... Vi varken kan eller vill ta ett lån just nu till en bostadsrätt.


    ingenjörsbruden skrev 2008-10-09 13:24:54 följande:
    Jobbigt med lägenhetsledande....hyr ni eller har ni bostadsrätt?Fröken Planera: joooooobbar ju! Lite iallafall!
  • labbråttan83

    Usch vilken pärs Tog du med dig en rabbit för demonstration? Vad är ett bra vis som det löste sig på?


    Embo81 skrev 2008-10-09 17:26:39 följande:
    [citat]
    Gott med träningsvärk -I like! Det har gått bra med sexualkunskapen. Frågade eleverna i torsdags (förra veckan) om det var något mer de ville veta, annars skulle vi avsluta och påbörja arbetet om våra sinnen. Fick en lapp i "hemliga lådan" -"Jag skulle vilja lära sig mer om onani".....faaaaan vad jag ångade att jag frågat om det var något mer de ville veta! Löste sig iaf på ett bra vis.
  • labbråttan83

    Tjoohoo, idag har vi varit gifta i 1/3 år (= 4 mån)! Jisses, vad tiden går fort!!! Har ni några bra tips på hur man ska fira detta (läs: som inte kostar pengar)?

  • labbråttan83

    Hej allihopa!

    TRO: Både Finn Inn och Appelgrens grytor har jag bra erfarenheter av och Annes buffe verkar ju har varit hlt fantastisk!

    Anne: Jobbigt med illamående men det brukar väl bli bättre efter 12e veckan...

    Ingenjörsbruden: Angående mipaform så tänkte jag köpa min klänning där först men servicen var under all kritik. Ingen var där under deras öppettider, ingen svarade, inget meddelande på hemsidan så jag lade ner det projektet..Lycka till på Tokyo förresten

  • labbråttan83

    Hej allihopa!

    Nej, här händer det inte mycket...

    Jag har precis varit rejält förskyld och nerklubbad och LÄNGTAT tills jag fick gå och hälsa på mina vänners förstfödda dotter (föddes för 10 dagar sen...) och igår var vi äntligen där!!! Sååå söööt liten tjej men hungrig var hon allt åt två gånger på 1 1/2 timme Brås på pappan antar jag Så nu är man allt lite sugen...till våren kanske man kan sätta igång verkstaden själv

    Ingen lägenhet har dykt upp som passar oss och jag blir tokig!! har inget tålamod alls!

    Ingenjörsbruden: Nu är det snart dags för dig *spännande*!! Lycka till med din brasse

    Anja: Hur har det gått med bilköp/körkort? Vilken blev det???
    Håller med om att man är på jobbet jämt!

    Jen82: Vad tråkigt med annonserna De är ju inte helt billiga att sätta in heller... Men huvudsaken är ju att de riktiga fotona blev skarpa!

    Hoppas det är bra med er andra, kramar till er!

  • labbråttan83

    WOW, för vissa har det hänt mer under hösten!

    Grattis Flamora till ny titel och hus!!!

    Grattis Embo till er bebis i magen!!! Vad kul att du och Anne är på gång samtidigt

    Vilken dag är det dags för fika? Vad sägs om den 21/12??

  • labbråttan83

    Oj där blev det fel Flamora/Fröken Planera??? Hur kan man ta så fel *förvirrad*


    Flamora skrev 2008-11-18 19:05:27 följande:
    JÄTTEGRATTIS, Embo! Så roligt! Själv hänger jag inte på riktigt än...En sån chef du har! Låter nästan som avundsjuka...Grattis till Fröken Planera oxå (för det är ju hon som har ny titel och nytt hus, Labbråttan ), vad kul med ett eget litet hus där uppe.Fika den 21/12 funkar för mig. Kan va skönt att ta en liten paus i allt julstök.
  • labbråttan83

    Vilken bebisfabrik det är här Grattis återigen Fröken Planera!!!

    På söndagar brukar det nuförtiden vara öppet på cafeerna, i alla fall gräddhyllan och expresso house m.fl. Jag kan fika på lördagen och söndagen men inte den 22/12, jobbar då

    Kram på er allesammans

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1