Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 1

    Nu drar jag iväg till Hummerfisket. Men först ska jag inom apoteket och köpa åksjuketabetter, jag har nämligen hört att det ska blåsa friska vindar ´dessa dagar!!!

    Ha det gott, så hörs vi när jag kommer tillbaka!

  • Fröken Planera

    Hej hej! Anja, du är en usel promenadkompis!!!! Du får ju ha telefonen igång när det är dags för promenix! Aja.. Du får höra av dig när du är sugen på att gå.


    Vad tråkigt med lånet, Anja. Men shit, 9,5% ränta på 3,6 mille får det att knyta sig i magen på mig! Jag är inte säker på att jag hade velat lägga så mycket pengar på att bara bo. Jag hade ju verkliegn uppskattad en semester då och då, ja jag hade inte haft emot lite mat heller.
    Försök tänka så att banken nekar inte lån för att de tycker det är kul, de har ju faktiskt en hel del erfarenhet av sånt här sen tidigare.
    Men om jag har förstått dig rätt, så ska ni väl inte låna fullt belopp? Då borde det ju vara enklare!

  • Fröken Planera

    Förresten så var skaldjursbuffén helt himmelsk!!!! Först var vi ute och fiskade hummer, vi på vår båt fick upp 8st, men vi fick slänga i 4. Men shit vilken buffé det blev på kvällen!!! Färska räkor, humrar och havskräftor!!! Jag ÄLSKAR SMÖGEN!!!!

  • Fröken Planera

    Har du köpt en stegräknare??? Det har jag åxå tänkt göra. Var köpte du din? Är den bra??

    När jag kom hem i går kväll såg jag att det stod en uppbrunnen bil på parkeringen.. Jag fick reda på att det var 2 bilar som brunnit (ca 4meter från min bil) på vår parkering natten till i går.. Kändes inget vidare att gå ut óch gå i morse när klockan ringde, så jag hoppade över det. ska ut i eftermiddag istället..

    Varför i hela världen eldar man upp bilar nu för tiden??? Vi har ju haft en hel del sophus som de satt eld på, har man tröttnat på dem och avancerat till bilar istället, eller??? Tror ni att det är idioter som tycker att de är coola, eller är det en markering mot den som äger bilen???

  • Fröken Planera

    Anja, jag tycker ni gör helt rätt i att vänta till nästa etapp, då har kanske räntorna stabiliserat sig. Då vet ni ju mer om ni kan äta hela månaden eller inte. Det är ju bättre att bo trångt än att gå och vara hungrig eller frysa hela tiden!

  • Fröken Planera

    Ja visst ja, ni är ju med i den tävlingen, det hade jag ju glömt!
    Ja, behöver du den inte så tar jag den gärna.

  • Fröken Planera

    Ingenjörsbruden, när var det bilen brann upp pga av elfel? Var det kanske bilen på min parkering och så går jag och anklagar snorungarna???

  • Fröken Planera

    Stackars din sambo, sååå retfullt när man klantar sig så. Men jag förstår hur du tänker, jag hade nog åxå haft den som ett ess i rockärmen.

  • Fröken Planera

    ANNE!!!!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!! Fasen vad KUL!!!!!
    Vad glad jag är för Er skull!!!!
    Jag håller tummarna för er!

    Förstår precis vad du menar med att du är glad, men inte vågar glädjas än. Egentligen handlar det väl mest om att man inte fattat vad som hänt än! Klart att det kommer gå bra, för det MÅSTE helt enkelt gå bra, så är det bara!

    GRATTIS IGEN!!!!
    Hör gärna av dig när det är dags för en promenad!!

  • Fröken Planera

    Jag tittar in några gånger till under dagen, sen tittar jag itne in förrän på torsdag igen. Dags för Stockholm igen. Men bara 2 dagar denna gången.
    Nästa vecka ska jag till Dalarna, sen är det lugnt med resor ett tag. Ska ju börja min Kostrådgivarutbildning vecka 43. Så då ska jag bara "jobba" mellan 09.00 och 16.00.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1