Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 1

    Min klänning kostade 10.000 och jag säljer den för 5.500 vilket jag tycker är ett ok pris för båda parter.

  • Anja 19 juli 2008

    Eller hon är kanske gift och heter något annat nu?:) Hur är det med henne?

  • Anja 19 juli 2008

    Härligt att höra

    Hälsa henne...

    Nu ska jag rusa till jobbet. Jobbar hela helgen, mindre ball. Såg precis gårdagens USA-avsnitt av greys anatomy så nu kan jag leva på det resten av dagen iallafall. Åååhhh SUCK

  • Anja 19 juli 2008

    T RO

    jag vet att Finn Inn i Lund är helt suveräna. Där kan du få både buffé eller varmrätt, de är inte dyra, tvärtom, de är SUPERPROFFSIGA och så jä..la duktiga.

    Kan lova dig att Anne i Lund kan prata sig varm om dem och jag vet många fler. Fantastiska är dom!

  • Anja 19 juli 2008

    Hej hej
    Salta katten...

    Ses på torsdag... Vi hörs väl på msn om tid o plats.

    kramis

  • Anja 19 juli 2008

    Tittar bara in lite snabbt innan jag ger mig iväg för att jobba hela helgen.

    Hinner ju aldrig hänga här mer... (händer ju inte så mycket i vår tråd nu för tiden heller )

    Anne hur är det med dig vännen...

    Fick tillbaka min klänning från kemtvätt, visade sig att den var HELT REN men att sömmarna på ena sidan av klänningen, de sömmar som skapar själva "puffarna" i på klänningens övre del, hade rasat så kemtvätten fick skicka den till sömmerskan. Där är den klar nu och jag ska inspektera den på måndag och se om den ser ut som "den ska"

    den 28:e säljs den till en annan lycklig blivande brud. Känns vemodigt men jättekul samtidigt! Ska bli så kul att se en annan brud i den. Shit vad jag älskar den klänningen

    Vad händer hos er annars?

    Fler gravida?

    En väninna fick igår reda på att bebisen hon väntar (som hon var HELT övertygad om var en flicka) är en pojke. Hon var helt förvirrad och fick börja tänka på en helt ny bebis. Sånt där är ju faktiskt förvirrande. Tänk vad man kan ställa till det för sig själv ibland genom att låsa sig i vissa tankebanor.

    Har precis sett ett nytt avsnitt av greys och ååååhhhh längtar såklart redan till nästa vecka.

    Tja, det var väl allt som hänt i mitt liv på sistone...

    Fick en bra lön den här månaden, underbart! Så det känns nästan värt det att ALDRIG vara hemma Nä, det känns INTE värt det. Det kan bara inte vara meingen att vi människor ska jobba 100%, så här många timmar av varje dag, i våra liv, när vi har barn, som borde vara det viktigaste och som vi borde få träffa mer än bara någon timme innan de ska lägga sig på kvällen. Undrar ibland var människan har skapat åt sig själv. För det är INTE så här vi är ämnade att tillbringa tiden, det är jag helt övertygad om.

    Sex timmars arbetsdag med full lön (allra mest 6 timmar)... Go go go go säger jag.

    Massor av kramar till er alla... Hoppas att vi kan klämma in en liten träff snart Vore super!

    jag är ledig från den 19 dec till den 25 dec. Kanske en liten fika på stan någon av de dagarna (även om det är precis innan jul)

    kramar

    Anja

  • Anja 19 juli 2008

    Embo

    åh så glad jag blir... har verkligen undrat ett bra tag och typ hmmm känt saker på mig. Frågade dig ju t.om här inne men fick inget svar och blev ännu mer misstänksam.

    Åh vad roligt att du och Anne ska ha samtidigt. Ska helt ärligt säga att jag blir superavis , vill oxå ha allt det där kvar, samtidigt som är jag ju är så "mätt" på graviditeter pga foglossningen som jag har. Men åååhhh en liten bebis, åååhhh alla känslor, allt nytt, all förväntan, all kärlek... Ja, det är det bästa man någonsin upplever. Åååhh grattis Embo och Anne en gång till, ska bli så roligt att följa er i detta.

    Vad gäller fika så vet jag inte om en söndag är den bästa dagen? Är saker o ting ens öppna ordentligt då?

    Kan vi inte ta måndagen istället isåfall? Eller lördagen, så man kan kombinera det med lite shopping (vilket man säkert har massor kvar t julafton osv).

    Och ja just det Embo. Skitusel stil av din chef. Hade blivit jättebesviken och ledsen. Minns att jag kände mig lite så när jag gjorde min praktik och väntade Alice och var så otroligt lycklig över det och så säger min handledare att det inte var så praktiskt att bli gravid i början praktiken (vi gör ju en hel termins praktik åt gången) för att min hjärna då kommer att vara upptagen av annat, eller nåt sånt. (Man slutar ju inte fungera för att man är gravid lixom). Äh jaja, hon var ju ändå glad för min skull och inte alls som din chef helt plump och okänslig (man kan def kalla det social inkompetens) men jag blev ändå besviken och ledsen.

    Hur blir det med föräldrapenning nu då, direkt efter studier. Vet att min var ganska kass. Men du har ju förvisso jobbat oxå. (När jag fick barn så behöll man som tur var sin SGI under studietiden, annars hade vi aldrig kunnat skaffa Alice eller Ivan, jag pluggade ju när båda kom till världen).

    Mycket pladder blev det från mig

    Gabbi stort stort grattis till titel ohc hus. Wow så roligt! Längtar efter att få gratta även dig till bebis. Åh vad jag önskar att vi faktiskt skulle ha en till så jag oxå fick vara med i bebisligan. En av mina bästa väninnor är ju oxå gravid och en annan håller på och "gör" bebis, så jag känner ett sug att börja om, samtidigt som jag verkligen är nöjd och inte pallar ha fler just nu.



    Daniel hade blivit tokig om han ens hörde att jag hade tankar åt det hållet *asg*

    Nä nu ska jag läsa lite och sen gå och lägga mig...

    Men som sagt, fika vill jag absolut... Kan vi inte rösta på datum?

    Den 20:e
    Den 21:e
    Den 22:e

    Vad tycker ni?

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1