• MrsWindh

    Svensexa/möhippa som ballat ur!

    För ca 15 år sedan blev en kille "fastkedjad" på läktaren till en galoppbana. Ensam. Full. Naken. Mitt på dagen när det var "Familjedag" där. Vi var där..! Jag kommer ihåg att jag tyckte så synd om honom. Han var knapt medveten, och eftersom att han satt ordentligt fast i kedjerna så kunde inte vakterna göra något.

    Jag vet inte hur det sluta, men jag hoppas att vännerna fick skämmas efteråt! Jag förstår inte det där med förnedring på möhippa/svensexa..

    /A

  • MrsWindh
    lillesessan skrev 2008-11-12 14:50:53 följande:
    Ja, det var ju inte så många år sedan ett svensexa gäng lindade in sin vän i en matta o la i bilen, vad dem glömde var att han behöver andas. Han avled dessvärre. Nej, men verkar som att killar( en del) har hakat på trenden om lite lyx och avslappning. Usch, jag vill inte ens ha någon.
    Det min kära är en skröna! :)
    Ett tag så ställde dom mattan vid dörren, men ställde honom upp och ner och så dog han.. Men som sagt det är en skröna. Lyckligtvis!

    /A
  • MrsWindh

    VARFÖR gör killar så?
    Skickar iväg någon med en enkelbiljett.. Tatuerar, lämnas ute naken mm. Eller är det en "humorgen" som vi kvinnor verkar avsakna? :)

    En (faktiskt) kul sak som hände en kompis till mig:
    Hans kompisar kom och hämtade honom tidigt en lördagsmorgon med en stor Gin & Tonic som han fick halsa. Sedan fick han ett sexpack starköl och blev avlämnade på en bänk utanför Konsum (iförd pyamasbyxor och en morgonrock). Han skulle fort pimpla i sig ölen, så kom dom och hämtade honom när han var klar.
    Men istället ringde dom hans tjej och berätta att han satt full utanför Konsum och hon nog fick hämta hem honom. När hon kom dit var han askalas och trodde att hon kom och störde hans svensexa, när i själva verket svensexan skulle hållas långt senare och detta bara var en "preview". Hahaha rätt kul tyckte jag. Min kompis berättade att hon fick tjata länge och väl på honom att han skulle hänga med hem, för han var helt övertygad om att hans kompisar skulle hämta honom.. Hahahaha kan se det framför mig hur han sitter där full och glad och hon skäms när familjerna går in för att handla bullar och tidning till frukost..

    Hahah.. oj lite långt, sorry!

    /A

  • MrsWindh

    Hahah jo lite elakt, men han tog det jättebra!
    Och det är hans typ av humor så det var passande. :)

    /A

  • MrsWindh

    LOL, ja men det e smällar man får ta om man ska gifta sig! ;)
    På bröllopet visades bilder som killarna tagit i smyg på honom.. Hahaha orakad och skabbig, såg ut som att han blivit utkickad från huset!

Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!