• Bride in England

    Svensexa/möhippa som ballat ur!

    Ar saaa glad att min man tog saken i egna hander och ordnade en golfdag som svensexa at sig sjalv, dit dessutom hans pappa var inbjuden. Jag mar fysiskt illa av att tanka pa att det finns manniskor som kan bete sig sa och sedan ha make att skratta at det och tycka det ar en 'kul grej'!! Det dar med tatueringen hoppas och ber jag inte ar sa illa som det later (att de tatuerat med henna eller liknande). Ok att det finns idioter men det verkar ju finnas sa manga nu for tiden!!!

  • Bride in England

    Jag lade lanken i hennes gastbok Hoppas hon hor av sig

  • Bride in England

    Wingtear: jag ar nyfiken pa om du fick reda pa om det var en kompis som hade tillgang till tatueringsnalarna? For jag antar att de inte skulle kunna ga in till en vanlig tatuerare och gora detta eftersom att de for det forsta inte skulle ga med pa att gora det mot nagons vilja och for det andra inte skulle ga med att tatuera nagon som ar full?!

  • Bride in England
    lillabruden skrev 2008-11-17 01:32:10 följande:
    Är det ett dåligt tecken när jag inte anser att denna historian är så chockande....? För det skulle lika gärna ha hänt enligt mig. Folk gör så hemska saker att man är ganska avtrubbad....tagiskt men sant!Sen med busringningar....är inte poängen med dem att avslöja vid slutet att det är på skoj? Då hade ju TS hört det med isåfall... Och omvänt tänkt kan filmen ha gett inspiration till killarna att utsätta sin kompis för detta.Ser inte det roliga i en sådan busringning......men vi kan ju hoppas att så var fallet!
    Men fy vad hemskt!!! Att det kanns normalt for dig! Hoppas inte det ar "kompisar" till dig som betett sig illa att de gjort dig 'avtrubbad' som du beskriver det!?
  • Bride in England
    Wingtear skrev 2008-11-17 15:32:37 följande:
    Jag hoppas verkligern att det var någon som busringde, men jag tvivlar då hon sa att han började gråta när de inte skulle gadda över den.Bride in England skrev 2008-11-16 19:42:06 följande:
    Han hade sagt det när hon frågade vem som hade gjort det (hon var ute efter om det var en tatuerare)
    Fy vad grasligt. Stackars kille. Undrar om det ar straffbart?
  • Bride in England
    lillabruden skrev 2008-11-17 22:23:52 följande:
    Nej nej!!!! Mina vänner är bara underbara!! Men man har bekanta som man håller sig på kant från om jag säger så.. sen har man hört historier och sen har vi ju TV. Bara man sätter på TV ser man allt ifrån hemorojder-reklam till Jackass inslag................................Och bara att läsa nyheterna är ju otroligt absurt....Bride in England skrev 2008-11-17 10:33:35 följande:
    Haller med dar, jag har slutat att kolla pa nyheterna for det gor mig sa fruktansvart deprimerad.
  • Bride in England
    dfk skrev 2008-11-19 20:33:00 följande:
    Jag blir alldeles chockad av att läsa det här!Det finns inte ord nog att beskriva...Hur kan man göra så!!?!
    Haller med, man hoppas och tror ju att det trots allt inte ar sant... att killen hade fatt en henna-tatuering eller liknande. Men jag antar att om han var sa fortvivlad att han ringde en tatueringsstudio att han var saker pa att det var en riktig tatuering... Hoppas han polisanmaler sina sa kallade "kompisar".Svin skulle jag vilja kalla dem.
  • Bride in England
    dfk skrev 2008-11-21 16:21:11 följande:
    Ja för tänk att den ska man tvingas leva med sen, innan det ev, kanske går att ta bort på något sätt. Laserbehandling eller vad det är man gör för att ta bort tatueringar.
    Ja o da lar han anda fa ett fult arr i pannan. Snacka om att forstora nagons liv
Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!