• lillabruden

    Svensexa/möhippa som ballat ur!

    fy... detta är verkligen ett övergrepp!

    Plötsligt låter strippklubb tryggt..........................!

    Stackars kille...

  • lillabruden

    Klart att man saknar sina med-tanter Seså, försvinn inte så långa perioder igen!

    Sen med tatueringar...jag tog 7år på mig att bestämma mig om min, och jag ÄLSKAR min tatt. Har en annan på gång men samma som min första ska jag tänka och ge det tid. Dessutom inte ha den på väldigt synliga ställen. Den jag har sitter så jag kan dölja eller visa (magen vid höftbenet, ovan för troskanten men inte så högt att den sitter på magen liksom.)

    Att dem lyckades göra detta mot stackars killen, i pannan! Hade dem tagit en helt vanlig tuschpenna och ritat nått i stil med 'looser' eller nått, som går bort, hade det kunnat vara humor, men detta utspel är elakt.
    Min M2b blev så arg när jag läste för honom... När jag sa 'jo men det är ju sant för hon hörde det själv' så blev han så arg att han bara förnekade det tills han blev röd i huvudet.


    Wingtear skrev 2008-11-15 20:46:02 följande:
    passionsblomman skrev 2008-11-15 17:06:18 följande:
    Värst vad alla verkar ha saknat mig.. pratar jag verkligen så mycket att det blir tomt utan mig?Jag kan faktiskt inte förstå hur dessa killar tänkte (eller inte tänkte, vilket nog är troligare), visst, jävlas och lägg exets namn på rumpan åt honom då, men i pannan? Vad du än lägger i pannan på någon kommer ju att synnas, lasertekniken är inte så bra ännu att den osynliggör en tatuering. Den behöver dessutom vara mer än 6 månader (enligt vad jag hört runt om i tatueringsvärlden) för bästa resultat. Detta är ju något som påverkar jobb, familj, alla runt omkring. Tänk om killen är bankir, advokat, säljare? Hur kul är det att gå omkring med "Lisa" intatuerat i pannan om din fru heter Emma? Eller ett namn överhuvudtaget, försök bli tagen på allvar...^Jag blev visst lite till mig igen Tatuering är något jag har VÄLDIGT starka åsikter om, visst jag har själv för min egen skull, det sjka vara genomtänkt, man ska vara över 18, man ska vara säker på att man kan leva med det efter att flugan passerat.
    Passionsblomman, jag skulle inte vilja se dig så arg!!!! Och föreställ dig, en arme av arga bröllopsgalna-tanter, kanske vi ska annonsera efter killen, och ge hans *vänner* vad dem förtjänar
  • lillabruden

    Det står i tidigare inlägg med men vet att det är mycket att läsa så jag åter-informerar

    Seriösa tatuerare tatuerar inte minderåriga, substans-påverkade och inte heller i ansiktet och vissa andra ställen på kroppen som kan skada nerver m.m
    Tyvärr händer det ändå..

    Men detta fall är att killens kompis ägde en egen maskin.


    Wiggy skrev 2008-11-16 02:03:50 följande:
    Trodde inte tatuerare ställde upp på att tatuera fulla folk i ansiktet.
  • lillabruden

    Är det ett dåligt tecken när jag inte anser att denna historian är så chockande....? För det skulle lika gärna ha hänt enligt mig. Folk gör så hemska saker att man är ganska avtrubbad....tagiskt men sant!

    Sen med busringningar....är inte poängen med dem att avslöja vid slutet att det är på skoj? Då hade ju TS hört det med isåfall... Och omvänt tänkt kan filmen ha gett inspiration till killarna att utsätta sin kompis för detta.
    Ser inte det roliga i en sådan busringning......men vi kan ju hoppas att så var fallet!

  • lillabruden

    Nej nej!!!! Mina vänner är bara underbara!! Men man har bekanta som man håller sig på kant från om jag säger så.. sen har man hört historier och sen har vi ju TV. Bara man sätter på TV ser man allt ifrån hemorojder-reklam till Jackass inslag................................

    Och bara att läsa nyheterna är ju otroligt absurt....

    Bride in England skrev 2008-11-17 10:33:35 följande:


    Men fy vad hemskt!!! Att det kanns normalt for dig! Hoppas inte det ar "kompisar" till dig som betett sig illa att de gjort dig 'avtrubbad' som du beskriver det!?
Svar på tråden Svensexa/möhippa som ballat ur!