• anja1661

    bjuda eller ej?

    jag funderar över om vi ska bjuda ett kompispar till oss....
    de var gifta me har nu rätt nyligen separerat. de kan inte vara i samma lokal tillsammans plus att de båda har nya kärlekar. men detta håller dem så hemligt som möjligt. sen att den ena försöker skaffa barn och den andra planerar samboförhållande e en annan sak...

    till saken hör att jag vill typ egentligen inte bjuda nån av dem och vi var inte bjudna på deras bröllop. men sambon vill bjuda killen...men då måste man väl bjuda tjejen också plus deras nya? och det är ingen bra ide!!!

    vi känner att vi kommit mitt emellan deras konflikt och vi orkar inte engagera oss i den då vi anser att de båda beteer sig som småbarn.

    hur göra??

    bjuder vi killen så måste jag bjuda tjejen och deras nya...men sambon vill ha kompisen där...

  • Svar på tråden bjuda eller ej?
  • anja1661

    men jag vill ju inte ha dem där...?
    och man e väl så illa tvungen att bjuda deras nya då??
    plus att de inte har visat oss att de vill umgås med oss alla 4 tillsammans...med deras nya alltså? känns trist att behöva bjuda dem om de inte verkar vilja vara med oss...

    tänker jag fel om vi struntar i att bjuda dem??

  • anja1661

    hur e det med hans nya tjej då? måste man bjuda henne??

    till saken hör att det var jag och tjejen som var vänner först. sen träffades min m2b och hennes ex man och blev vänner genom oss....så hon är ju mest vän med oss från början..

    ja hur gör jag nu med killens nya tjej?? jag har aldrig träffat henne och jag är heller inte intresserad av det.
    läser så mycket här på bt att man måste bjuda partners vare sig man vill eller ej...

  • anja1661

    jo de har separerat men vi e ju kompisar med de båda. plus att de båda har nya kärlekar nu...hmm...ja vi får se. ska prata med sambon om hur viktigt det är för honom att hans kompis kommer...han flickvän får iallafall inte komma!! hoppas det inte är så viktigt för honom....vill ju helst slippa dem alla där.

Svar på tråden bjuda eller ej?