• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Åh vad kul att höra från dig!! Vi har saknat dig, skönt att smurfen mår bättre, hoppas det håller i sig!

    Har du (och smurfen) lust att haka på på fredag/nästa torsdag? Kolla "datelänken" i TS

  • Myrmor

    Såklart du ska komma förbi!! Slå en signal bara så guidar vi dig!


    Danielaa skrev 2008-11-27 20:04:36 följande:
    Hallå gumms! Trodde att jag hade svarat på vissa av inläggen ovan redan.. men de hade jag tydligen inte... Angelica: Gott å ha dig tillbaka igen! Alltid jobbigt när de små e sjuka.. Caspher har vart förkyld å febrig här oxå men har vart på dagis denna veckan igen! Tx2: Härligt att "köp-knappen" börjar närma sig! Jag VILL så gärna beställa min klänning nu men känns som jag gått upp massor i vikt över magen... (vilket inte syns på vågen...) Men tänkte komma i min vanliga form lite igen innan jag börjar mäta å beställa... Men VILL ju NU!!!!Åså imorrn.. Vill ju jättegärna följa me ut såklart, men kan inte, ska ju jobba hela helgen.. Men funderar på om jag ska komma en kortis på kvällen innan bara... *funderar* va blir ni innan ni går ut? Blev de hos Artist?Puss å kram!
  • Myrmor

    Hur går det angelica,kommer du loss en stund ikväll?

    Vill bara kolla så listan stämmer:

    M
    Myrmor
    skille
    sweet sun
    Tx2
    danielaa
    baver
    ev angelica

  • Myrmor

    ikväll blir det bog en hemma-hos-kväll, i alla fall för de flesta. Baver och jag har bebbar med, och tx2 ska flytta åt en vän imorgon. Men ni som är sugna kan såklart dra vidare, jag sparar mig till den 5:e om det blir något då (kan möta upp efter att jag firat a). messar dig vägbeskrivning.

  • Myrmor

    Usch, stackars er , hoppas på nästa gång, krama smurfen från oss!

    Vendel och Angelica skrev 2008-11-28 16:25:03 följande:


    hej hejAngelica och Smurfen blir hemma... han har feber igen suck blir galen....Värsta mega hopplösa jag, kan aldrig få till ngt...Morrar lite tillHa det super o hälsa M fr mig!
  • Myrmor

    hej tjejer!

    Tack igen för senast, tycker så mycket om att hänga med er, ni är för goa

    Vendela: jag hejar på 4:an!

    Nu ska jag operationspreppa, imorgon är det dags igen . Bllääääääää! (så- färdiggnällt

    kram på er!

  • Myrmor

    Hallå töser! Hemma igen, gick förvånansvrt bra, mår inte så tokigt . Tur att jag har världens snällaste myra, hon kände på sig att jag var lite off, och sov med mig i sängen 3 och en halv timme (!!). Kommer säkert aldrig somna ikväll, men det var det värt! .

    Tx2: jag har en fuskvariant för huller-om-buller-orden, vi ska oxå använda ungefär samma pryl, fast till tackkorten. Här är länken, man skriver bara in en massa text (inbjudan, välkommen, namn, bröllop osv) och trycker på knappen. Ju fler ord man skriver in, ju mer huller om buller blir den, och det finns en massa olika färger och typsnitt att välja på:

    www.wordle.net/create

  • Myrmor

    Jag är mammaledig musikalartist, som just nu vidareutbildar mig till sångpedagog/danspedagog/musikalpedagog/musiklärare . Är trött på flackande liv, och vill kunna frilansa på mina villkor i framtiden.

    Nu kommer ett långt inlägg:

    Måste bara fråga er tjejer. Följande är bokat eller bestämt, och/eller går inte att göra så mycket åt förrän efter jul:

    klänning
    skor
    frisör och make
    mat (prel bokad)
    lokaler
    tårta (vet vart, men inte bokat)
    m2b kläder
    myr-kläder
    ring (prel bokad)
    inbjudningskort (ska pyssla under julledigheten)
    dukar (och därigenom dukningen)
    alkohol (vet vad och vart, men inte köpt)
    toast/best man/tärnor/värdar
    hindersprövning (en månad kvar typ tills den kan beställas)
    Blommor

    Inte bestämt är musik, men det lär ta ett tag... vi har en tanke, och med alla musiker runt oss känns det inte som ett problem .

    A ska maila vigselförrättaren i veckan. Det är en vän till hans familj, så vi är i stort sett säkra på att han ställer upp.

    Bröllopresan måste bokas snart (om vi inte ska dra en rövare och åka sista minuten... vi funderar på det, känns som ett litet äventyr ). Vi har nämligen ingen aning om vart vi ska bege oss... Vet bara att det ska vara inom europa, hyfsat varmt, barnvänligt, och inte dött i maj. Avresa 18:e eller 19:e maj, några förslag? (Vi är inte så sugna på turkiet, tunisien, egypten eller marocko)

    Ceremonins utformning känns svår att jobba på innan musiken är satt.. Vi har en ungefärlig tanke, men är inte alls klara.

    VAD SKA VI GÖRA NU?? Känner oss lite vilsna..

  • Myrmor

    Vi funderade på att ha det, men bestämde oss för duni-servetter (inte för att det r så mycket billigare, utan för att man slipper en massa tvätt och stryk ). Fotograf har vi, glömde skriva upp det på listan . Kanske ska fokusera på julklappar och annat bös ett tag istället och ta bröllopsledigt? OBS: inte bt-ledigt

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3