• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    oj, hur känns det?


    skille skrev 2008-12-12 14:39:26 följande:
    Ikke om vi utsetter bryllupet ett år eller noe...
  • Myrmor

    oj, hur känns det?


    skille skrev 2008-12-12 14:39:26 följande:
    Ikke om vi utsetter bryllupet ett år eller noe...
  • Myrmor

    glöm inte baver, hon ska oxå "strippa" . Håller med dig Tx2, hoppas att folk kommer, men räknar inte med någon (även om jag såklart skulle bli ledsen i hjärtat om det gällde en nära vän som av nån anledning inte kunde/ville komma).

    Lugn dag idag, ska baka julgodis med vänner och ´myran ikväll, i söndags sjöng jag på liseberg och bakade pepparkakor, och igår julklappsshoppade jag med mamma. Snart dags att ta tag i julgransprylen.. fot, matta, belysning, stjärna.. nåt mer man behöver (har pyntet ).

    Sen blir det operation på torsdag igen, ev klassfest på kvällen (om jag pallar), julmys på fredag, tjejmiddag på lördag... sen är det ju typ jul!!! Jisses, vart tog december vägen???


    Tx2 skrev 2008-12-16 14:45:54 följande:
    I min värld är det inte alltid självklart att man kan komma ifrån. Mitt bröllop borde inte vara viktigt för våra gäster och någonting som dem släpper vad som helst för. Danielaa: kul med kläderna till fotningen. Är det Skille, Danielaa och Angelica som skall plåtas? Fick en present av Angelica som jag tyckte var så fin så jag har bett Angelica att göra flera tändsticksaskar som jag kan köpa o ge bort som gå bort present nu i jul.
  • Myrmor

    Vi kommer skriva ut på hemsidan vad vi önskar oss, och även ha all annan info där. Känns schysstare mot kontaktparet om de slipper ta mer ansvar..


    Tx2 skrev 2008-12-16 15:02:10 följande:
    Oj, låter som om du har fullt upp. Nu slipas det på inbjudningstexten och vårt problem är hur vi skall göra med syskonbarnen samt om vi skall nämna i inbjudan att om man vill ge oss present så önskar vi oss helst presentkort till vår resa el en upplevelse. Vet att folk kommer att fråga, men borde vi hinta om det där el låta våra stackars andra kontaktpersoner i inbjudan få ta den infon?
  • Myrmor

    Har det hänt nåt då?? Låter väldigt konstigt.. Känner hon sig bortglömd? Du har inte glömt nån viktig födelsedag (typiskt nåt jag skulle kunna göra...)


    SweetSun skrev 2008-12-16 17:41:41 följande:
    ang om folk kommer eller inte; jag hoppas ju att folk kommer men kräver det inte. Problemet just i mitt fall är ju att det är en vän som nästan sagt att hon skulle döda för att kunna komma, och sen bara vänder om. det är inget skoj alls.
  • Myrmor

    Ååh.. pratade med min "bandkompis" igår, och mitt band har fått erbjudande om att spela på göteborgsvarvet.. Samma himla dag som bröllopet.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, pusha på dem att ta det giget (det kommer ju generera mer jobb för oss i framtiden) och missa bröllopet, eller bjuda dem som planerat? Kluven.. Vet att de såklart ställer upp om jag ber dem, men det känns lite sniket att ta chansen från dem.. det är ju ett hyfsat stort gig..

  • Myrmor

    God jul baver-girl . Bara tipsade om färg, resten är danielaas verk.. Här sitter vi alldeles bubbel-glada (har delat på en flarra av din favvo Tx2). Imorgon ger vi oss ut hela lilla familjen och tokshoppar alla paket på en eftermiddag.. Lika kul varenda år . Har gjort första skissen på inbjudningar idag och skickat efter monogramstämpel. Shit, det börjar närma sig . Ska bli så kul med danskväll! (nån som inte har planer för nyår ännu??)

  • Myrmor

    Och god jul-pussar från mig, myran och mannen . Drar till mamma/värmland och de sjuka gamlingarna ett par dagar nu, men ska kika in så ofta jag kan. Ni är så goa och förgyller min dag! Mys ordentligt, och dra djupa andetag genom familjebråk, pepparkaksextrakilon, snöbrist och "flytta-på-dig-för-bövelen-jag-ska-ha-den-sista-burken-sill-trängseln".

  • Myrmor

    Hej girls! Sitter här med en sjuk myra, blir en lugn nyårskväll för oss (torka kräks och mata alvedon.. )! Vår stämpel är snart klar, sen bir det pyssel . Vad gäller nästa date blandade jag ihop datumen, det är den 3:e jag inte kan, så kan vi köra den 2:a istället (skriver i andra tråden med).

    Hummle: jag hejar på gammans bröllopshemsidor, de är gratis och snyggare och enklare att jobba med än tex weddingannouncer (bäst enligt mig om man inte är sugen på att betala för sin hemsida).

    GOTT NYTT ÅR!!

  • Myrmor

    Brudan, ska du med och käka ikväll?


    baver skrev 2009-01-03 11:07:31 följande:
    jag tror att jag har hjärtklappning här!! det spritter i hela magen...nu har jag i sista sekund beställt min klänning!! och trots att jag inte har testat eller ens sett någon i verkligheten så tog jag en med gråaktig spets hoppas hoppas att det blir så bra som jag tänker. sicken ångest...det är 4månader kvar och jaf vet inte hur jag ska hina med allt jisses men nu är klänningen beställd weee!!!det var mest det =)
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3