hur stor kostnad för buffé, 50 pers ?
artist skrev 2008-10-20 16:21:35 följande:
När min blivande fyllde 25 lagade vi dubbelmarinerad fläskfilé, marinerad kycklingfilé, potatisgratäng, såser, sallader, bröd & tre-chokladspaj med glass och hallonsås. Vi betalade 2500-3000 för 30 personer inkl vin. Till vårt bröllop är vi lite lata och caterar (en billig men god buffé) för 130 kr/person (alltså typ 15 000 för våra 120 gäster). Då ingår:Wiskykryddad varmrökt lax med ört/vitlöksdressingÖrtmarinerad fläskytterfileChilikryddat kycklingspett med sweetchillicremefraicheSallad på färsk pasta med räkor, dill, paprika och majonäsPotatissallad med olivolja, vinäger, bacon, senap och rödlökTomat och basilikasallad Grönsallad- smör- hembakad bröd- lagrad prästost Så visst bör ni klara er gott och väl med 15000 till hälften så många!