Inlägg från: AnnaochHenrik |Visa alla inlägg
  • AnnaochHenrik

    hur stor kostnad för buffé, 50 pers ?

    Vi hade buffé som vi gjorde själva, och la runt 5000 på ingredienser (dock betalade vi inget för älgköttet, bara för skinka och rostbiff, så någon liten tusenlapp till får man räkna med att vi hade behövt lägga om vi hade köpt det kanske).
    Den maten hade lätt räckt till 100 personer, vi var 80 och det blev mängder över...
    Då ingick även den alkoholfria drycken i det vi köpte.
    Vi hade tre sorters kött (kallskuret som vi beställde färdigskivat + älgkött som vi skivade själva), potatisgratäng, lyxig kycklingsallad, laxpaj, grönsallad, ostar (både mögelostar och hårdost) och bröd. Dessutom laxsnittar till välkomstdrinken.
    Man får mycket för pengarna om man gör maten själv, med andra ord!

Svar på tråden hur stor kostnad för buffé, 50 pers ?