hur stor kostnad för buffé, 50 pers ?
Oj vad mycket man tjänar på att laga maten själv Vi beräknar att ha cirka 85- 90 gäster på bröllopet och jag har trott att jag vi skulle behöva betala 15000:- för att laga maten själv (exclusive tårta), så nu blev jag glatt överaskad.
Hummlanhubbe om du har tid och ork får du mer en gärna inboxa inspiration till en buffe. Vore oerhört tacksam för det.
Har själv funderat på att ha kall marinerad fläskfile, kycklingspett, härlig grönsalladsallad, rosenbröd, rostbiff, potatissallad och kanske en potatisgratäng, längre än så har jag inte kommit.
Det som jag dock funderar på är om det blir tjatigt att både ha potatisgratäng samt potatis sallad?
Är det någon som föresten vet om man kan hyra värmeskåp i västernorrland? Blir något bökigt att servera den varma maten om allt ska värmas i ugnen och kan tänka mig att viss mat blir kall inann hela buffen är utplockad och färdig värmd.