• Pentan

    Hur skriver vi om barn?

    Precis!


    hamish skrev 2008-12-02 22:18:08 följande:
    Vad bråkas det om. Vi gör väl alla som vi vill. Att be dem hålla barnen hemma är väl helt o.k. Är det folk som inte tycker att man kan lämna ifrån sej sina änglar en kväll så fr de väl stanna hemma
    Men hur ställer sig folk till om man väljer bort barn under ca 10 år??

    Vi har en 2 åring(då vid bröllopet) som jag naturligtvis vill ha med, men tänker på den långa middagen och den höga volymen när bandet och festen drar igång. Hon får vara med tills innan middagen börjar och sen tar barnvakt med henne hem och myser. Medan de andra två barnen 10 och 15 år får vara med hela tiden.

    Eller kan man be alla andras småbarn (inte ammande) vara hemma med barnvakt, när man själv som brudpar tar med sig sina??
  • Pentan

    Men känns det inte konstigt att inte ha dem med på festen, dansa med mamma och pappa... Jag blir alldeles blödig när jag tänker på att vår 2åring inte ska vara med...

    lycklig tvåbarnsmamma skrev 2008-12-17 12:26:18 följande:


    Våra barn ska vara med som näbbar i kyrkan men ska sedan följa med barnvakt hem. Vi ska inte ha några barn på festen, för vi vet hur skönt det är att själv vara barnfri någon gång. Och bröllop är ingen höjdartillställning för barn. Lång middag med tal och annat, nä, de har det roligare hemma. Men i kyrkan är alla barn givetvis välkomna.
  • Pentan

    Nej men jag menar på sen sådan speciell dag!


    Besservvisser skrev 2008-12-18 22:23:22 följande:
    Inte alla föräldrar behöver ett kirurgiskt ingrepp för att skilja sig från sina avkomna.
  • Pentan

    Fast man är mamma samtidigt som man är kvinna, brud eller vad det nu är... Ja ja min lilla tös väcker så starka känslor att det är svårt att tänkas sig en dag som denna utan att få dela den med henne.

    Inga andra "blödiga" mammor här..?


    älskarlivet skrev 2008-12-19 13:13:21 följande:
    Fast hade jag haft barn hade jag inte heller velat ha med dem.. Jag hade velat vara bara brud en sådan dag och inte mamma..
  • Pentan

    Nej det är jag inte, tro mig jag kan verkligen uppskatta en barnfri kväll!! Utan jag talar endast om min egen bröllopsdag.


    älskarlivet skrev 2008-12-19 23:09:01 följande:
    Fast är du sådan mamma då som inte vill gå på andras bröllop om inte din dotter får följa med?
  • Pentan

    En dag då man vill ha sin familj och kära runt omkring en.
    Sedan får man naturligtvis känna av vilken typ av fest det är, kanske barnen inte ska vara med heeeela natten om det blir sent och röjigt.


    Pentan skrev 2008-12-20 08:36:33 följande:
    Nej det är jag inte, tro mig jag kan verkligen uppskatta en barnfri kväll!! Utan jag talar endast om min egen bröllopsdag.
Svar på tråden Hur skriver vi om barn?