• didis

    Hur skriver vi om barn?

    Brudparets egna barn har nog alla förståelse för om de är med. Frågan är hur roligt er 2-åring kommer att ha det utan andra i samma ålder? Storasyskonen kanske behöver vidtalas om att roa henne under middagen?

    Självklart bestämmer man själv vilka man vill bjuda till sin fest, man kan rata alla över 55 också eller alla hundägare. Det som är synd är att flera sedan är besvikna över släktingar/vänner som väljer att inte komma på bröllopet när de inte kan ta med barnen.

    Vi är så vana vid att gå på fester med barnen så jag har itne reflekterat över varför någon tycker det är ett sådan problem med barn. Men är det det så välj bort barnen men ta konsekvenserna av ert val.

  • didis
    Lissdaniels skrev 2008-12-03 20:17:00 följande:
    På ett bröllop i somras med gemensamma vänner så var min svägerskas dotter 1 år 3 månader, hon sov i vagnen på kvällen så de behövdes inte alls åka hem tidigt. Allt behöver inte vara så komplicerat
    Och våra barn somnade i någon soffa eller annorstädes när de var mindre. Oftast såg man inte röken av barnen efter middagen, då var de och lekte med alla andra släktingars barn och kom bara fram för att ta en ny läsk...

    Äldre barn håller efter de yngre och det har alltid funkat hos oss, andra kanske inte har de traditionerna.
Svar på tråden Hur skriver vi om barn?