• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • fru AM

    JAg blir stressad av att höra sirener. OCh bor på en av de gator i stan som är "utryckninggata" alltså den gata som alla utryckningsfordon åker på ... Vänjer mig aldrig!

  • Page

    Hahaha Telis, det var just så jag tänkte! Att maken och du är för snälla för att säga nej! Jag ska kolla tågen på lördagkvällen.

  • MSW

    Page: Haha, känner igen det där med att känna sig skyldig.. Blir nervös så fort jag ser en polis (eller polisbil...).. En gång mötte jag en bil som grejade konstigt med lyset, och jag blinkade och när vi kom närmare varandra var det en polisbil och jag höll på att skita på mig eller nått!!

  • Page

    Telis, kan vara framme 19.35 eller 21.10 på lördag. Vad passar dig bäst?

  • Lapinette

    Vad har ni tjejer i "bagaget" som blir nervösa när ni ser en polisbil??!

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    De har oftast inte blåljusen på om det inte är nödvändigt och bråttom. Hoppas att det som sagt var inte är något allvarligt!

    Jo, det är ju ett kul jobb och jag är inte bitter, men känner ändå att de tänkte lite väl kortsiktigt när de sa upp mig och de andra när det börjar gå knackigt, när de månaden innan köpte en splitterny dator till en av oss, och i höstas bodde vi ju på lyxhotell en helg och de bjöd på alla restaurangbesök och sprätte pengar som det var koskit.

  • Lapinette

    Telis - ska inte du öppna Bed & Breakfast??!!

  • nennesjuttioåtta

    jag blir också skitnervös av poliser, helt kall inombords som att Nejjj nu jävlar är det kört! Jag erkänner! Jag cyklade mot rött en gång! AAAAAAAAAAAH!

  • nennesjuttioåtta

    Eller om de åker bakom en på vägen och man tokstirrar på hastighetsmätarn för att inte åka för fort! Till slut brukar de ju blåsa förbi för att man ligger precis på 90-strcket.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!