• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Mensvärk och en massa blod igen ! Faaaaaaaaaan ... vad trött jag är på det här. Blir så hängig och håglös typ var femte dag då jag får värk. Vi som ska på fest ikväll!

    Sorry, mitt pessimistiska inlägg så här på lördag eftermiddagen.

  • Lapinette

    Det är ok så länge det kommer lite drippelidropp men de dagar då magen blir svullen och det gör ont tycker jag är pest. Vem vill ha mens i 5 veckor??!!

  • Lapinette

    Kram tillbaka! När är det BIM-dags?

  • Lapinette

    Izzie - kanske har du faktiskt rätt! Den här gången kan det nog vara min mens för jag blöder hela tiden sen igår och mer. Jag hoppas nu på att så är fallet och att allt kommer ut en gång för alla.

    Tog inte tempen imorse då det blev en hel del vin igår och sent i säng men ska ta tempen imorgon och hoppas då på att tempen har sjunkit = min riktiga mens !

    Vänner - du är inte alls okänslig och jag tog inte illa upp att du skriver om trevliga saker! Själv känner jag mig så himla tråkig som bara går in här och skriver om magont och blod.

    Festen igår var trevlig men nästan alltid kommer det någong gång under kvällen upp det där samtalet om barn. Antingen brukar folk fråga om vi har barn eller om det inte är dags att skaffa. Igår nämnde mannen bredvid mig något i stil med att man väljer att skaffa barn senare av idag och det hela slutade i att han sa åt mig att slappna av, inte tänka på det, skaffa hund, adoptera ... ja ni vet det där man som ofrivilligt barnlös ständigt får höra *SUCK*. Jag orkade inte ta tag i debatten och motargumentera utan tänkte bara "gubbstrutt, jag sitter här och blöder pga tidigt missfall". Skit på dig!

    Annars var kvällen jättetrevligt och tur för mina bordsvänner så är jag absolut inte långsint och glömmer fort .

  • Lapinette

    Superbra kökstips AM. Vårt kök är relativt nytt (ägarna innan oss renoverade) och helt ok men kommer vi att stanna här länge så lär vi nog byta ut det en dag. Sen irriterar jag mig på att de snålat med kakel och golv. Trägolv som ser för jäkligt ut och vi har inte ens barn och sen hade jag helt klart satt mer kakel än vad de har gjort.

  • Lapinette

    Shit vad trist med skaldjursallergi Piggelin!! Jag och maken som frossar i skaldjur med jämna mellanrum skulle lida rejält om vi inte fick.

    Gällande espressomaskinsdiskussionerna har jag inget att tillägga. Maken vill gärna ha men det känns lite onödigt då han är den enda kaffedrickaren i familjen. Allt vårt kaffe köps in från Frankrike då Lavazza är typ halva priset där mot här. Svenskt funkar inte hemma hos oss (skyll inte på mig jag dricker ALDRIG kaffe!).

    På blodfronten inget nytt! Jo, jag blöder MASSOR så nu är nog skiten på väg ut och idag hade tempen sjunkit så jag räknar med att detta faktiskt är min riktiga mens !

  • Lapinette

    Glömde skriva, hur går det för er BIMmare??!!

  • Lapinette

    AM - har för mig att Liten var där med sin man i fjol.

  • Lapinette

    Har inte alls hängt med i era diskussioner idag då jag mest googlat på resor igen (förutom att jobba så klart ).

    CvL ringde precis och sa att mitt hormonvärde gått ned och att jag ska ta ett nytt prov som bara måste visa negativt på fredag. Berättade och jag är ganska så säker på att det är min mens jag har nu. Hoppas nu bara att cykeln är normal igen! Ser verkligen fram emot lite tandborstsex ... känns som eeeeeevigheter sen sist.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!