• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Liten - så det blev Champions of Rock, vad skoj! Min mamma + brorsöner ska också dit. Har bara ingen koll på vilken dag men det är säkert nu till helgen.

    BS - gud vad trist gällande ÄL men som sagt det blir säkert ordning på henne. Motivera dig som sjutton med promenader och nyttig mat. Sen kan jag ju alltid tipsa om akupunktur. Den kan ibland göra ordning på cykeln.

    Frejis - skoj att du tittade in. Så det är ÄL-tider. Ser faktiskt själv fram emot lite tandborstsex. Känns som det var eeeeevigheter sedan vi hade det (typ i början av november).

    Många som är förkylda här på tråden. Själv har jag också kännt mig lite hängig och avbokat träningspass mån-tisdag men idag tänker jag inte ge vika utan gå på mitt favvopass.

  • Lapinette

    AM - du har precis missat vattkoppsepedemin som gick på Kungsholmen i höstas. Min kollega var hemma med sin 2-åriga dotter som inte var ett dugg sjuk men som hade prickar.

    Jag har eventuellt lite svårt att komma iväg imorgon. Har fortfarande inte fått veta vilken massagetid jag har blivit tilldelad. Luncha ni så får jag hänga på en annan gång. Annars efterlyser jag en Stockholmsbrunch! Jag kan de närmaste 4 helgerna.

  • Lapinette

    Det finns bra chefer men de är sällsynta. Min jag har nu är ok på det viset att han låter mig bestämma och göra precis som jag vill dvs han är inte någon chef utan har bara den titeln (samt äger en stor del av företaget). Helt ok men ibland kanske man behöver få en kick i arslet för att få lite fart och styrriktning.

  • Lapinette

    mugglan - instämmer till fullo! Både när det gäller chefer och Grythyttan .

    Själv är jag så nöjd! Har ÄNTLIGEN bokat tid hos tandläkaren (något jag har skjutit på i cirka 1 års tid). Så i nästa vecka blir det akupunktur samt tandläkarbesök.

  • Lapinette

    muggles - det står på höger sida för min del (födelsedagar som närmar sig). Har inte varit på Grythyttan men har kollat in det som alternativ för en myshelg med maken. Min väninna (BS syssling) har varit där med jobbet. Hon var dock inte lyrisk (tyckte det var bra men inte tjohooo) förutom över deras frukost som visst var suverän.

  • Lapinette

    Ore - det är bara att konstant ha tandborstsex så missar du inte ÄL, fast ute i skidspåret kan bli lite problematiskt.

  • Lapinette

    nenne jobbar nog ... m a o är inte som oss andra som sitter här! Men hon skulle säkert ha tagit en snabbis i skidspåret.

    mugglan - jag har inte gjort något särskilt på FB för att få upp födelsedagarna (är totalt oteknisk). Den ligger under mina applikationer på höger sida (det där gråa fältet). Ingen aning om hur man får upp den (nu pratar jag om det gråa fältet!).

  • Lapinette

    muggles - jag har bara applications på höger sida när jag öppnar FB men å andra sidan är jag en sån där som tackar nej till allt som sänds till mig så min sida är nog väldigt "städad".

  • Lapinette

    Ahhh... och du ska stå på fliken HOME inte Profile.

  • Lapinette

    Håller med om allt som sagts här inne gällande färg i entrén till tapetval.

    Frejis - gällande eskimåerna så funderar jag på mars men det hela beror på vad den nya akupunktören säger.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!