• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS - jag får också automatisk kallelse (för 1 år sedan) men jag har ingen lust att sitta och åka ut till förorten för tandläkarbesök så nu ringde jag Folktandvården på Eastmans (så jag bara behöver korsa Vasaparken).

    AM och gänget - kanske dyker jag upp imorgon på Kjellsons... om jag inte ligger och knådas.

  • Lapinette

    BS - hon ringde mig med, hon t o m försökte nå oss flera gånger så tillslut vart det jag som såg hennes nummer och ringde upp. Hon sa att ni hade pratat. Vilken förlossning hon hade.

  • Lapinette

    Pippa du på stan! Själv sitter jag och försöker komma på en mysig restaurang till mig och väninnan (som jag inte sett på drygt ett år) tills imorgon.

  • Lapinette

    Tack AM, kollar upp dessa ställen. Ville att hon skulle förslå något men hon är inte så initiativrik (det har alltid varit min roll). Och själv vill jag inte gå till de där "gamla vanliga" ställen som jag och maken eller mina andra väninnor alltid går till. Vill prova något annat!

  • Lapinette

    Telis - var där för tusen år sedan med BS syssling och attans vad jag fick snurra ..... (dansa kanske det skulle stå?). Åt dock inte utan gled in för att ta en öl men jag minns inte om jag någonsin hann dricka den.

  • Lapinette

    Låter som en knepig sits Liten (menar jobbet och inte ärtorna).

  • Lapinette

    Frejis - Intressant det där med ÄL-stickan. När jag testar nästa gång så ska jag dra ut och kolla.

    Vickan - Attans vad plussitivt det låter!

    Kängu - får man fråga vilka namn ni kommit fram till?

    Liten - jag hade tänkt att bli få barn 2009 och vara borta tills lågkonjunkturen är över men tji fick jag! Låter jobbigt med din arbetssituation just nu, är inte avis.

    AM, Cissi och Telis - jag har fått den första massagetiden på morgonen (om 10 minuter ... men var är vår massör??!) så om inget oväntat dyker upp här kvistar jag nog förbi Kjelssons kl 11:30.

  • Lapinette

    Härligt med recept!!! Har ju en fil som heter BT-recept som jag i framtiden tänkte göra en kokbok av.

    Tack för trevlig lunch! Hade inte ett dugg lust att gå tillbaka i snöstormen för att jobba men nu sitter jag här.

    Min väninna som jag ska träffa ikväll hade faktiskt kommit två alternativ till kvällens middag, två caféer!!! Ursäkta vi är nästan 40 år och har inte träffats på typ 1,5 år... fika?!! Jag kunde inte låta bli att motkontra med att träffas i Sturegallerian och sen gå till antingen Tures eller Grodan istället. Börjar fundera på om hon är med barn eller bantar (på caféer finns det ju alltid sallad). Jag hade sett fram emot varm mat och ett glas vin!

  • Lapinette

    Ska väl bidra med lite mat.

    Kycklingfiléer som bryns för att få lite färg och sedan läggs i en ugnsfast form. Hackar oliver och soltorkade tomater, blandar ihop dem tillsammans med balsamico och honung. Häller det sedan över kycklingen och sen in i ugnen typ 20 minuter på 200 grader. När man tagit ut kycklingen blandas rejält med ruccola ned med sås och kyckling innan den serveras.

    Till detta är det gott med klyftpotatis och ett gott rosévin (ska med fördel ätas på vår terrass i Cannes ).

  • Lapinette

    Izzie - jag brukar göra något liknande men även pula in lite mozarella i kycklingen.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!