• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Telis - jag lovar att jag ska prova det! Själv har jag ett med fyllda zucchinis som jag gillar.

    Mugglan - jag gör ofta lax med blåmöggel men till en sås på sherry, creme fraiche och massor av dill. Supergott! När jag bodde nere i Cannes letade jag förgäves efter sherry. Ingen jäkla fransman har en aning om vad det är ... tror jag pratar om körsbärslikör och är helt ute och cyklar.

    BS - kör man Atkinson så är det helt ok med såser bara man skippar potatisen till (vilket jag och maken har gjort under vissa perioder ... samma sak til kycklingreceptet som jag gav innan).

  • Lapinette

    Skulle aldrig dricka sherry utan har alltid en liten flaska i kylskåpet för just den såsen.

  • Lapinette

    Detsamma gäller cognac i min chokladfondant. Hellre där än i ett glas.. fast det är en fin cognac som hälls ned i chokladen .

  • Lapinette

    Tinga - vill du ha Guadeloupetips hojta till ! Fast vi åkte reguljärt och hyrde bil i 10 dagar.

  • Lapinette

    Vänner - slänger över lite varm nyponsoppa som jag har här på jobbet och hoppas du krya på dig snart!

  • Lapinette

    Här har ni en som är vaken! Har som vanlig fredagsrutin numera kissat på stickan och är nu sur, nervös, förbannad för åter igen ser jag ett svagt andra streck. Heeeeeelllt otroligt! Ska ringa CvL när de öppnar och är rädd att de vill att jag ska åka dit. Är även rädd att de vill att jag ska skrapas. Nå väl, vi får se men har inte lust att dra till Uppsala idag IGEN.

    Vickan - låter verkligen plussitivt och när det gäller nenne så är jag jäkligt nyfiken vad som händer för hon borde nog också veta vid det här laget.

  • Lapinette

    Har pratat med CvL 2 ggr då jag emellan fick en desperat gråtattack och sen ringde tillbaka. Har fått en tid kl 15:00 för att kolla hur det står till samt för att ta blodprov. Faaaaaaan, vad trött jag är på det här!

  • Lapinette

    BS - det bidde ett glas vin (för mig och vatten för henne!) på Tures igår. Vet inte vad som hänt med min partyväninna men hon är inte gravid (dricka vatten).

    Kängu - lycka till med lägenheterna!

    Ja tänka sig, man har önskat att få se ett positivt gravtest men nu blir man bara TRÖTT, TRÖTT, TRÖTT när man ser ett.

  • Lapinette

    Orkar inte sitta och ringa runt till halva läkarkåren i Stockholm som ändå inte kan ta emot mig akut. De tycker ju att jag ska gå till dem som har åverkat skiten (IVF'n) och min jäkla läkare är fortfarande i Thailand.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!