• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och jag är ett plommon!!! ...ha, ha fast min mamma påstår att hon valde mitt namn utifrån en fransk skådespelerska, som jag inte är ett dugg lik.

  • Lapinette

    Oj, är det monolog här inne! Har alla sprungit på lunch? Ska dra med maken ut och käka lite thai samt inköpa helgens vin. Sen är det nästan dags att dra till Uppsala.

  • Lapinette

    Melvin som är så populärt just nu är för mig ett marsvin.

  • Lapinette

    mugglan - skicka över flaskan för här behövs den!!

    Så vad ska jag nu säga ... trött, tröttare, tröttast. Tillbaka från Uppsala med ett nytt plåster i armvecket och en ny läkares diagnos - utomkvädes! Jahapp, den har vi inte hört förut. Han var superbra och pedagogisk och drog igenom alla fakta som visar på utomex. Sedan upp i gynstolen och han babblade vidare, visade livmodern, visade slemhinnan som var tunn som ett streck (m a o ingen graviditet i sikte). Gick sedan upp till äggstockarna och där bakom såg man en massa vätska (som inte alls ska vara där) och så mummlade han om att jag producerar gulkroppshormon (vilket jag inte fattar hur han kan se) vilket jag borde göra om jag är gravid samt att jag har ett HCG värde som är superlågt och som droppat myyyyyyycket sakta (vilket den inte skulle ha gjort om det var mf).

    De ska kolla in vad mitt hormonvärde idag står (får svar på mån-tisdag) och sen får jag veta mer men de vill undvika ingrepp utan låta naturen ha sin gång dvs jag kommer att blöda i ytterligare några veckor och sen ska kroppen vara normal igen. Hur många veckor frågade jag ... han ryckte på axlarna, 1-2 kanske?

  • Lapinette

    mugglan - jag gillar Jonathan men inte maken .

  • Lapinette

    Det är farligt så länge den växer men min är död och troligen inte ens ett embryo utan några celler som är kvar (om jag fattade det hela rätt). Han kan inte ens se vart de ligger eftersom det är mikroskopiskt. De kan se att min HCG-värde är superlågt och på nedgång så därför vill de helst att naturen ska ha sin gilla gång. Inte gå in och "förstöra" något utan låta kroppen ta hand om det. Kanske hade en annan klinik sagt något annat för själv tycker jag att svaret låter typiskt CvL.

  • Lapinette

    Och nu måste vi verkligen ha ett allvarligt snack med eskimåerna och ge dem en karta!! Hur i helsike kan den ha gått vilse i livmodern och hamnat fel??

  • Lapinette

    AM - jag sa åt honom är det bara 1-2 veckor till så är det ok ... bara inte en månad och då tittade han sorgset på mig. De har inte den blekaste aning om hur länge jag kommer att blöda! Han sa säkert 10 ggr åt mig att ha tålamod. Jag tycker denna lilla kanin har tålamod och envishet som en oxe (vilket jag även är ... också) men skit och fan om jag ska blöda ytterligae 4 veckor.

  • Lapinette

    Han pratade om piller och om ingrepp men rekommenderade inget av dem då de tar min kropp ur balans och enligt honom kan förstöra mer än de gör nytta. Om jag låter allt ha sin gilla gång så kan jag bli gravid igen.

  • Lapinette

    De säger att detta är högst ovanligt men det kan hända.... men den ville liksom forsätta någonstans och inte stanna i livmodern. Min livmoder måste vara en hemsk plats att vara på.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!