• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    September - vad skönt att ha dig här inne på tråden. Jag fattar nada fast han pratade på en massa. Mina celler har de ingen aning om var de befinner sig men mitt värde ligger runt 100, så lågt är det. För två veckor sedan 110-130 (han mindes inte exakt) och förra fredagen på ca 90 ... hoppas den har gått ned ytterligare denna vecka.

  • Lapinette

    Nej, mitt sjunker men jäkligt sakta.
    BOM + 3 veckor och 3 dagar 110-130 i HCG
    BOM + 4 veckor och 3 dagar 90 i HCG

    När tog du ditt första värde?

  • Lapinette

    September - jag testade inte förrän 3 veckor + 3 dagar efter min första blödning eftersom jag var säker på att det var min mens jag hade.

  • Lapinette

    Jag är faktiskt jäkligt trött men tänker/tror det är mentalt samt att jag faktiskt har mensvärk typ var 5:e dag. I början av veckan bokade jag av mina träningspass och låg bara hemma på soffan (inte normalt för att vara mig).

  • Lapinette

    Vickan - GRATTIS för denna gång kommer det att gå hela vägen!

  • Lapinette

    Otroligt att du kan känna av det så väl Vickan. Har själv alltid undrat om jag kommer att känna något och denna gång då det var utomkvedes så kände jag mig inte ett dugg gravid. Något trött och håglös men inget annat.

    BS - du undrar om man kan socialdansa till alla 10 danser. Ja i princip, alla danser har vad man kallar grundsteg som man kan dansa bara takten stämmer. Den som är svårast att köra i vanliga sammanhang är paso doblen. När man dansar tävlar i den så är koreografin helt uppbygd på musiken. Enklast och mest användbar är quickstep för den blir foxtrot och så cha-chan för den passar till nästan allt. Vi dansade cha-cha som bröllopsdans.

    Sorry, det blev långt OT-dans inlägg.

  • Lapinette

    I övrigt så har jag och maken precis krypt upp från sängen efter en mycket blöt natt hemma hos min väninna. Vinflaska efter vinflaska korkades upp. Jag slutade dock att dricka kring midnatt utan gick över till vatten då huvudet började snurra. Tack för det, för idag mår jag helt ok. Maken är dock något "tröttare". Undrar hur de andra mår för de satt kvar och drack när vi gick vid 2:45.

  • Lapinette

    Telis - han visade mig att det fanns vätska bakom äggstockarna. Den ska inte finnas där utan måste ut så det är det som kommer/blöder.

    Nu har maken serverat frukost!

  • Lapinette

    nenne - tempen hålls automatiskt högt pga progesteronet. Vid min sista IVF så sjönk tempen när jag fått mens + slutat ta Crinonet.

    Håller tummarna för er nenne men jag förstår tänket. En fråga dock, kan ni inte tänka er att adoptera?

  • Lapinette

    Ego - min pappa ringde via Skype från Japan. Har pratat med honom i 45 minuter. Senast vi talades vid var 2-3 dagar innan vårt bröllop (maj 2006) då han ringde och sa att han inte skulle komma.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!