• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    nenne - vet att det där är olika. Jag har alltid fått min mens trots att jag tagit progesteron medan andra inte fått mensen förrän ett par dagar utan progesteronet.

    Ställ er i kö! Ni behöver inte ta något beslut huruvida ni vill eller inte vill adoptera just nu men OM ni en dag ångrar er och verkligen vill så har ni ju då redan en köplats. Ni betalar kalender år så ställ er kö nu i januari.

    Jag tror att vi en dag kommer att bli föräldrar, frågan är bara hur. Den känslan tycker jag känns betryggande.

  • Lapinette

    Samtalet med pappa var mycket bra och han har blivit mycker mera rak på sak än tidigare (han är ju japan och där går man som katten runt het gröt). Han frågade bl a hur det går med barnfrågan (min mamma har skrivit flera brev och där upplyst honom om vad som händer här hemma) och önskade oss all lycka gällande den uppgiften. Frågade om han ville bli morfar och då kom svaret, ja du är ju mitt enda barn ... fan tårarna var inte långt borta och efter samtalet kröp jag ned hos maken (som är bakis) och grät en skvätt av lycka.

  • Lapinette

    Ja, snacka om att jag grät när en tjej på tv återförenades med sin japanska pappa. Till råga på allt så bodde pappan i samma område som min pappa är ifrån. Oj, oj! Kände hur hjärtat vreds om i kroppen på mig och undran över varför han försvunnit från mitt liv.

    Som sagt, han har lovat att förbättra sig och att han mår bättre. Har inte rakt ut (är lik min pappa i detta avseende) frågat varför han bröt kontakten men jag tror att han varit jäkligt deprimerad. Han berättade att han inte förrän nu hade läst alla mail och brev som jag och mamma skickat.

  • Lapinette

    nenne - ge honom postgironumret till adoptionsbyrån och skriv ned summan på en lapp.

    Här blir det inte mycket gjort ... och vädret är ju helt strålande bakisväder.

  • Lapinette

    nenne - ni kan ju vänta och se för denna gång blir det ju plus och då behöver ni inte stå i någon kö.

  • Lapinette

    september - ja för ett år sedan måste de ha stått ungefär samma kommentarer från oss som det gör idag. Inte många steg närmare en liten bebis utan tillbaks till start-rutan.

  • Lapinette

    Själv sitter jag här med min tredje kopp te på lika många timmar. Denna gång har jag gått över till påste och Twinings Apple, Cinnamon & Raisin. Till detta tar jag en huvudvärkstablett. Maken har gått och lagt sig igen, andra gången sen frukost .

  • Lapinette

    Trist med granen nennelainen!

    Ja, maken är för ynklig idag. Så går det när man är kaxig kvällen innan . Nej, han är faktiskt jättesöt och mysig idag så det är helt ok. Själv är jag inte heller för pigg och har inget emot en slödag framför datorn.

    Vi ska dock iväg och storhandla till morgondagens bouef bourgignon och ikväll har vi tvättstugan men han får vila ut tills dess.

  • Lapinette

    Jag sitter här med recept och har dragit fram guidebok och kartor till Guadeloupe. Har lovat Tinga att komma med lite restips i restråden.

  • Lapinette

    Barcelona om ca en månad och sen är inget mer inplanerat . Ska ju dra fram olika resrutter, antal dagar, km i bil och total kostnad till maken gällande Kalifornien, Namibia och Frankrike ... sen får vi se vart vi hamnar.

    Det är inte farligt att ta progesteron men om du undrar hur det gått så kan du ju alltid test på BIM-dagen eller ett par dagar senare. Får du minus så kan du sluta ta progesteronet så kommer mensen.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!