• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    just det, måste ju gratta livia o amanda på födelsedagen! G fyller 10 månader idag, så det är ganska lätt att komma ihåg.

  • _koko_

    Och jag älskar också snön! Höll dock på att ställa till det idag eftersom vi fortfarande har sommardäck, men jag hann hem innan det blev halt.
    Sov gott!

  • _koko_

    Nähä, mina smajlisar försvann, man ska visst inte surfa med mobilen... lappis - Det var en massa ledsna smajlisar innan texten till dig...

  • _koko_

    Vad knäppt, smajlisarna syns ju nu när jag surfar från min dator?! Nåja, då kan ni bortse från min fjärde kommentar från igårkväll (ni trodde säkert att det var vinet ).

    nenne - Jag förundras också över Stockholmarnas (och SLs) oförmåga att möta vintern varje år. Men i år blev jag visst en av dem (fast jag såg iaf till att åka hem innan det frös på)... Vi måste inte bara sätta på vinterdäcken, vi måste KÖPA dem också eftersom våra gamla är utslitna, och det är ju inte kul att lägga pengar på...

    Undrar också var ore tog vägen? Man är ju nyfiken...

    Vill bara snabbspola förbi den här veckan. Men just nu ska jag försöka fokusera på att uppdatera min cv, med saker jag inte riktigt kan, eh... Oh, det påminde mig om muggles länk, måste kolla den först!

  • _koko_

    muggles - Hehehe, själva andemeningen i artikeln var det ju egentligen inget fel på, men det känns som att de försökte uttrycka något de inte hade koll på på ett sätt som "vem som helst" ska förstå, vilket gör att ingen fattar någonting!

    Så, CVt var det...

  • _koko_

    gosis - Ring kliniken! Det skulle iaf jag göra, för att höra vad de säger. Kanske kan du få komma på ett vul till? Håller tummarna för att aladåben bara betyder att äl är i antågande, inte att äggen tänker släppa innan onsdag!!!!!

    Mrs B - Glömmer hela tiden att Malte och Conny är jämnåriga! Sambon var på bvc med honom i fredags eftersom vi tyckte att han krånglat med maten tillräckligt länge nu och att han är lös i magen så ofta. Vi ville väga och mäta och få lite råd. Han är nu 73cm lång och väger 8.7kg, dvs vi behöver inte vara oroliga! Jätteskönt! Märker att vi direkt fick en mer avslappnad inställning till matningen, vägrar han äta får han inget, helt enkelt. Det var ingat tips till dig förstås, men conny har inte varit magsjuk ännu, så jag vet inte hur man gör...

    EA - Japp, jag bomar den här veckan... Och conny har sovit som en prins tidigare, inga problem vid läggning och 0-2 nappgnäll under natten. Men som allt annat går det ju i perioder och han har antagligen sin separationsfas just nu. Vaknar en massa gånger på natten och är ledsen. Läggning funkar fortfarande bra, men tidigare kunde vi bara lägga honom, säga godnatt och gå ut. Nu måste vi sitta kvar 10-20 minuter annars ställer han sig upp (ibland nästan i sömnen), och vägrar somna.

  • _koko_

    Lappis - Vad skönt att tempen äntligen sjönk, din kropp har spelat dig nog med spratt för ett bra tag nu!!! Fan att den skulle få dig att tvingas bevittna ett j*vla minus till och med...

  • _koko_

    Ååååh, lunchkoma! Efter gårdagens "middag" och knappt någon frukost tryckte jag i mig alldeles för mycket lunch och mår nu illa. Symptom, eller hur?!

    oms - Vad roligt när det händer så mycket på en gång!

    ore - Men vad tråkigt! Som sagts tidigare, antingen kan väl mensen komma som den ska eller så får man ett plus!

  • _koko_

    AM - Asså ni på östermalm köper de konstigaste presenter - en galge att hänga finaste galgen på??!!! Vi normala människor använder inte galgar till att hänga andra galgar på...

    ...Förlåt, kunde inte låta bli...

    cicci - Du har mycket att tampas med just nu, hoppas det lägger sig lite när kub är över. Skickar stora varma kramar så länge!

    piggelin - Vad mysigt det låter, längtar lite efter connys födelsedag nu. Fast den firar vi ju inte i sverige, så den kommer nog bli lite annorlunda. Känns lite tråkigt att mina föräldrar inte får vara med, men de får å andra sidan ensamrätt på julafton.

    Mrs B - Hua, låter verkligen inte kul, hoppas han mår bättre snart!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!